Master of South-We can Fly (De-soniC remix)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Post autor: de-sonic »

Witam :)

Na forum były już 3 demka... mało ludzi się zainteresowało ale co tam :)

Pora na skromną premierę :) Mam nadzieje, że ktoś skomentuje :)

Kod: Zaznacz cały

http://www12.zippyshare.com/v/63064218/file.html
Rozmiar: 13644277 bajtów
Długość w sekundach: 341
320 kilobitów
44100Hz Joint Stereo

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Mike
Weteran

Re: Master of South-We can Fly (De-soniC remix)

Post autor: Mike »

Ogolnie nie slucham takich klimatow ale jak juz przesluchalem to ocenie ;) bass niezly melo moze byc pad tez biorac cala nutke to dlamnie troszke za nudna ale ogolnie calkiem niezla ;)

Pozdro
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Post autor: de-sonic »

Dzia :) troszkę nudna... hmm. No tak wyszło xD
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Zaczyna się całkiem dobrze, choć troszkę tak standardowo, ale ogólnie Mi się początek podoba :p Ciekawy ten Loop na początku, pierwsze przejście całkiem nieźle wykonane. Bassik nawet ciekawy, może być. Dalej, Kick troszkę za słaby, ale tylko ciut, minimalnie bym Go podgłośnił i może zaryzykowałbym mocniejsze podbicie. Clap może być, na ogół Perkusja nie jest zła. Przejścia również na ogół dają radę, choć niektóre Mi się nie podobają. Melodycznie ładnie to wszystko wykonane, podobają Mi się i boczne Melodie, jak i Melodia główna, mam nadzieję, że nie zostały One zaczerpnięte z Mida. Przydałoby się Moim zdaniem trochę więcej instumentów Perkusyjnych, żeby nutka nie była monotonna, w dalszej części mogłeś zmienić trochę motywy, żeby pierwsza część nutki nie powtarzała się drugi raz. Tak ogólnie, to całkiem ciekawie Ci to wyszło, naprawdę nutkę nawet przyjemnie się słucha ;) Technicznie nie idealnie, ale całkiem dobrze, parę błędów jest, ale tego to chyba żaden Producent na Naszym poziomie nie uniknie ;) Życzę powodzenia w dalszej produkcji :)

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Ciastek
Specjalista

Post autor: Ciastek »

Pomyślałem, że i ja się podzielę swoją skromną opinią ;) fajnie Ci to wyszło, co prawda ja dopiero zaczynam więc raczej nie powiem od strony technicznej nic ciekawego, jednak jako słuchacz spodobała mi się ta wersja :) Wokal lekko chyba zmieniłeś, nie jest taki "suchy" jak w oryginalnej wersji (chyba że zła przesłuchałem ) co jest dużym plusem, barwa bassu wydaje mi się troche już przejedzona (wszędzie ją słyszę) jednak ciągle jest fajna :) Melo ma też ciekawą barwe, całkiem inaczej przemyślaną niż w oryginale (lub w tej wersji co znam). Mam wrażenie że ten pad (czy co tam to jest) trochę cicho gra lekko głośniej bym proponował chyba że tak miało być :) taka mała uwaga ;) początek jest spoko łatwy do zgrania z innym kawałkiem jeśli ktoś chciałby na disko puścić, jednak koniec to tak trochę mniej płynnie się zakańcza, tam gdzie ten kick sam bije mógłbyś wstawić jakieś hihaty jeszcze żeby nie było takiego efektu jak ktoś zgrywa kawałek, kończy się bass a tu sam kick nie lubię takich końcówek :p ale za kawałek śmiało 8 / 10 bym wystawił :) Pozdrawiam
ODPOWIEDZ