Zaczyna się całkiem dobrze, choć troszkę tak standardowo, ale ogólnie Mi się początek podoba :p Ciekawy ten Loop na początku, pierwsze przejście całkiem nieźle wykonane. Bassik nawet ciekawy, może być. Dalej, Kick troszkę za słaby, ale tylko ciut, minimalnie bym Go podgłośnił i może zaryzykowałbym mocniejsze podbicie. Clap może być, na ogół Perkusja nie jest zła. Przejścia również na ogół dają radę, choć niektóre Mi się nie podobają. Melodycznie ładnie to wszystko wykonane, podobają Mi się i boczne Melodie, jak i Melodia główna, mam nadzieję, że nie zostały One zaczerpnięte z Mida. Przydałoby się Moim zdaniem trochę więcej instumentów Perkusyjnych, żeby nutka nie była monotonna, w dalszej części mogłeś zmienić trochę motywy, żeby pierwsza część nutki nie powtarzała się drugi raz. Tak ogólnie, to całkiem ciekawie Ci to wyszło, naprawdę nutkę nawet przyjemnie się słucha

Technicznie nie idealnie, ale całkiem dobrze, parę błędów jest, ale tego to chyba żaden Producent na Naszym poziomie nie uniknie

Życzę powodzenia w dalszej produkcji
Pozdrawiam