DJ YanG - Niandri 2009

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Jack Vornst
Weteran

DJ YanG - Niandri 2009

Post autor: Jack Vornst »

Chciałem zrobić tuż przed wyjazdem (jade jutro ;) ) Tym razem remake mojego kawałka ;)

DJ YanG - Niandri 2009

Kod: Zaznacz cały

http://www.zippyshare.com/v/95011687/file.html
Komentować ;)

Pozdro!
Awatar użytkownika
kryla
Specjalista

Re: DJ YanG - Niandri 2009

Post autor: kryla »

Zaznaczam że się zbytnio nie znam.
Mi się podoba! Niezłe melo i ogólnie bardzo dobra nutka ;)
Awatar użytkownika
Outsider
Weteran

Post autor: Outsider »

bardzo ladny waleczek,calkiem mi sie podoba,kurde co sie tu dzieje,autorska produkcja,duzy wklad,bo to naprawde wymaga poswiecenia czasu,a komentow praktycznie wcale,o co tu chodzi?dema ciesza sie wiekszym zainteresowaniem,ech,czas chyba poszerzyc horyzonty,pozdro i szacuneczek za wklad wlasny.
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

No ogólnie powiem w skrócie, bo raz, że się nie specjalizuję w takich Gatunkach muzycznych, a dwa, że znam Ciebie i Twoje kawałki już dosyć dobrze, i już otwierając Link praktycznie wiedziałem, że nutka będzie ładna i przyjemna :p Kick bardzo dobrze podbity i nagłośniony, właśnie taki powinien być w każdej nutce, żeby było Go słychać, a żeby do przesady nie łupał. Perkusja całkiem ładna, nie mam do Niej zastrzeżeń, to samo tyczy się brzmień Leadowych, stoją na wysokim poziomie. Melodycznie również Mi się podoba. Troszkę przejścia bym urozmaicił może, ale to taka naciągana wada. Główne Melo mocno Mi się jednak kojarzy, tak jakbym słyszał je już gdzieś. Kawałek ogólnie ładnie zrobiony, Melodie ciekawie wykomponowane, dynamicznie wszystko gra, ogólnie jestem na wielkie TAK :) Nutka jak najbardziej pozytywna, godna uwagi i warta polecenia :p

Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ