Wiesz, Twoją nutkę już poznam, dopóki czegoś w Niej konkretnego nie zmienisz :p Poznam mianowicie po Bassie i Crashu w przejściach, zawsze Je masz, ale i dobrze, bo Mi się całkiem podobają. Ocenka: Crash na wejściu to to o czym mówiłem

Ten Loop dosyć dobry, ale mocno Mi się przejadł, bo słuchałem kilku nutek, które miały właśnie tego Loopa. Nie podoba Mi się ten śmiech w tym początkowym motywie z Loopem, dość dziwnie tam się wpycha :p Clap Mi się niezbyt podoba, chodzi Mi o ten podłożony w Linię Kicka. Pierwsze przejście samym Fillem, ale nie jest takie złe. Bass dosyć fajny. Kick nawet dobrze nagłośniony i podbity, trochę jeszcze z Nim bym poeksperymentował, choć jak chcesz, to możesz Go tak zostawić. Perkusja na ogół dość dobra. Dalej, to nie wiem czy ten Pad, Pianino i wokal są razem jakby wycięte z jakiegoś kawałka, czy Pad i Pianino jest oddzielnie, przez Ciebie wstawione :p W każdym razie Pad i Piano Mi się podobają. Główny Lead nie jest zły, może zostać. Melodycznie całkiem ciekawie to wszystko wykomponowane, aczkolwiek myślę, że Melodia jest wzięta z Mida, bo skądś ją kojarzę. Bassik w motywie z Leadem za dużo dołu ma i jest przymulony, wypchnąłbym Go na wierzch. Hmm, ogólnie nie jest za dobrze, chodzi Mi o techniczne sprawy utworku, bo Mix i Master trochę leżą, również sprawy nagłośnienia poszczególnych elementów nutki nie trzymają się dość dobrze, mimo tego Mi się jakoś podoba ta nutka :p Nie wiem czemu

No cóż, zachęcam do dalszej produkcji
Pozdrawiam