Proszę o szczerość
Wasze sposoby aby pić i się nie upić!
Wasze sposoby aby pić i się nie upić!
Tak jak w temacie jakie są wasze sposoby aby dużo wypić i się nie upić.
Proszę o szczerość
Proszę o szczerość
Re: Wasze sposoby aby pić i się nie upić!
Porządnie się najeść i podczas picia jeść, nie mówię tu o Chipsach czy czymś słodkim, mówię o normalnym jedzeniu typu kanapki, sałatki, bigos czy takie tam różne inne
Wtedy gdy pijesz i jesz możesz wiele
No i jeśli nie możesz to nie mieszaj bo wtedy skutki bywają różne
- Zalef aka Staffu
- Ekspert
Polak nie kaktus - pic musi 
Ale jak pic zeby sie nie upic i nie miec kaca
?
Ciezko podac jakis sprawdzony sposób bo kazdy organizm inaczej reaguje na alkohol, zalezy to rozniez od "dnia" bo jednego dnia potrafie wypic 12 browarów i miec banie a innego po 3 juz mam giętkie nogi
Jeśli chodzi o wódke Dla mnie najważniejsze jest zeby nie pic na pusty żołądek ... zawsze organizuje jakąs przegryzke... Kanapeczka , szyneczka, papryczka, grzybki, ogóreczki
Dobrze jest tez popijac jakims sokiem porzeczkowym
i nie mieszac tego co sie pije :D
Jesli chodzi o Browary to nie mam zadnego spr sposobu xD
Ale jak pic zeby sie nie upic i nie miec kaca
Ciezko podac jakis sprawdzony sposób bo kazdy organizm inaczej reaguje na alkohol, zalezy to rozniez od "dnia" bo jednego dnia potrafie wypic 12 browarów i miec banie a innego po 3 juz mam giętkie nogi
Jeśli chodzi o wódke Dla mnie najważniejsze jest zeby nie pic na pusty żołądek ... zawsze organizuje jakąs przegryzke... Kanapeczka , szyneczka, papryczka, grzybki, ogóreczki
Dobrze jest tez popijac jakims sokiem porzeczkowym
Jesli chodzi o Browary to nie mam zadnego spr sposobu xD
Michaś,dużo to ty mi tym nie pomogłeś.To,to każdy głupi wie,że tak to ujmę. Chodziło o jakiś bardziej wyrafinowany sposób.
Napewno stosowałeś jakieś tricki ; d
- Zalef aka Staffu
- Ekspert
No jest takie cos jak 2KC ale nie polecam ci tego bo Kima straszna po tym bierze 
- Dj Angeloo
- Specjalista
przed piciem wodki zjesc rosół albo cos tłustego np. kiełbache z grill'a 
wtedy mniej czepie wtedy zamiast 1 flachy to 2 conajmniej no i z 5 piwek
sam tak robie!!
wtedy mniej czepie wtedy zamiast 1 flachy to 2 conajmniej no i z 5 piwek
Hmmm. Podobnie jak Deszczu. Wtedy mozna ogromne ilosci alkoholu wypić,
Powracam z informacją dla wszystkich pijaków i pijaczek 
Najlepszym sposobem aby pić i się nie upić,który testowałem wczoraj jest przegryzanie po każdym kieliszku Cytrynką! troszkę krzywi ale mówię wam to naprawdę działa! ; ]
Najlepszym sposobem aby pić i się nie upić,który testowałem wczoraj jest przegryzanie po każdym kieliszku Cytrynką! troszkę krzywi ale mówię wam to naprawdę działa! ; ]
- Zalef aka Staffu
- Ekspert
Wódeczkę ; d i za każdym kieliszkiem przegryzałem plasterkiem cytrynki ; )
Ja jak pije,to wlasnie po to by sie upic
Po co pic w innym wypadku,a tak w ogóle,ja spijam browki,moge pic i 20 na dzien i smigam caly dzien,tylko co jakas godzine coraz marniej to wyglada
a owych sposobow nie znam,a jesli chodzi o kaca,to znam niewatpliwie najlepsza metode,jak mawial moj ojciec:na kaca najlepiej dzien wczesniej nie pic 
-
Marcin
To tak podczas picia alkoholu nie polecam jedzenia sałatek warzywnych, serem feta wiem coś o tym, że to szkodzi a powód jeden wtedy wypiłem za dużo wódki. Proponuje jeść dużo ciepłych przekąsek typu: bigos, żurek, czerwony barszcz, kotlety schabowe popijając przy tym herbatę. To pomaga wiem z własnego doświadczenia
A do tego jeszcze jak okazja do tańczenia to i to też pomaga w szybszy spalaniu alkoholu. Po suto zakrapianej imprezce zdarza się mieć kaca ale też zależy jaki alkohol pije tańszy czy droższy i czy mieszam trunki pijąc piwo z wódką, ewentualnie piwo z burnem lub innym napojem energetycznym. Tak więc przed kacem i uwaleniem się są sposoby tylko zależy to od dnia kiedy organizm może przyjąć dużą dawkę alkoholu. A jak mam kaca ratuje mnie z rana żurek albo rosół.
Pozdro by Kabun
Pozdro by Kabun
- pomaranczowy
- Weteran
Są podobno jakieś radzieckie tabletki które neutralizują działanie alkoholu. I podobno gdzieś na wschodzie można to jeszcze dostać. Jak znajdę nazwę to będzie edit.