Jak zacząłem słuchać to zżerała mnie ciekawość , ale później szczena mi opadła hehe rewelacyjny klimat i zupełnie inna aranżacja , co jest wielkim plusem . Przesłuchajcie to naprawde warto ! Moim zdaniem bomba !
To skubaniec,klimat faktycznie zajebisty,twoje walki maja cos w sobie charakterystycznego,daje sie wyczuc twoj styl,close haty w tle cicho choc wystarczajaco slyszalne,ladna panorama,nic nie drazni master klasowy,masz leb,przejscia,hmm ,pozdro
numer wciaga bez dwoch zdan, dobranie dzwiekow b mi sie podoba
ladna panorama, ale chyba przesadziles z reverbem
wydaje mi sie ze miks jest troszke podmulony, probowales ciąć wszystko ponizej 35hz?
powinno pomoc udany remol, ile nad nim pracowales?
No na pewno jest sporo błędów w mixie i nie tylko Trochę się poś ieszyłem, praca na remixem zajęła mi 2 dni czyli jakieś 4-5 h łącznie. Dzieki za opinie postaram sie to poprawic , pzdr
Początek Mi się nie podoba :p Ale to tylko dlatego, że słyszałem właśnie takie początki setki razy, Ja na Twoim miejscu pokusiłbym się o jakieś inne, bardziej niekonwencjonalne wejście. Dalej, to już nie ocenię bardzo obszernie, nie umiem po prostu oceniać tego typu muzyki, ponieważ specjalizuję się w Hands-Upie i trudno Mi oceniać inne gatunki :p Powiem tak: Melodycznie całkiem Mi się podoba, brzmienia są dosyć dobre, zarówno Leadowe jak i Perkusyjne, przyjemnie to wszystko gra, Mix i Master całkiem w porządku, na ogół nutka wykonana solidnie, z pomysłem, ale jak dla Mnie, miejscami troszeczkę nudno. Ogólnie jednak wykonanie jest dobre, Mnie osobiście aż tak jak kolegów wyżej to nie wzięło, ale z odsłuchałem tego kawałka z przyjemnością.