::: Antares - Aurora >> GOA FOREVER !!! <<

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
sensejstg

::: Antares - Aurora >> GOA FOREVER !!! <<

Post autor: sensejstg »

Co tu dużo mówić, to się właśnie nazywa TRANCE !!! :D Ta głębia, ten trans, ta melodyjność ^D^ Goa Trance nowego pokroju... :D Mi osobiście ta nuta nie daje chwili oddechu, a jak wam się podoba zapodajcie w komentarzyku ;)

Antares - Aurora

Kod: Zaznacz cały

http://www2.zippyshare.com/v/29264199/file.html
Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Zegar
Ekspert

Re: ::: Antares - Aurora >> GOA FOREVER !!! <<

Post autor: Zegar »

Goa to bardzo ciężka muzyka. Fajnie , że ktoś słucha czasami oprócz mnie na forum :)
Melodyjność - oj tak z tym sie zgodze. Proste spokojne dość przejscia połączone z melodią. Taka muzyka zaaawsze mi sie kojarzy z troszke starszymi grami komputerowymi. Ten kawalek - zaskoczył mnie, bo mało juz Goa Trancu dobrego zostało :)
Awatar użytkownika
Zalef aka Staffu
Ekspert

Post autor: Zalef aka Staffu »

kiedys juz gdzieś słyszałem :D
Bardzo dobra produkcja :D
^^ Barddzo dobray Up Kuba :D
THX 4 Ju
FSOL

Post autor: FSOL »

Dobrze ze napisales wykonawce bo dalbym se lep uciac ze to Astral Projection :)
Awatar użytkownika
pomaranczowy
Weteran

Post autor: pomaranczowy »

Dobry klimat ma ta nutka
Powiem nawet że jedna z lepsych Twoich wrzutek Kuba ;)
Dzięki :D
sensejstg

Goa to bardzo ciężka muzyka. Fajnie , że ktoś słucha czasami oprócz mnie na forum :)
Melodyjność - oj tak z tym sie zgodze. Proste spokojne dość przejscia połączone z melodią. Taka muzyka zaaawsze mi sie kojarzy z troszke starszymi grami komputerowymi. Ten kawalek - zaskoczył mnie, bo mało juz Goa Trancu dobrego zostało :)
Goa to moim zdaniem najlepszy gatunek trancu jaki wogóle powstał. Zawsze będzie dla mnie czymś wyjątkowym za wykonanie, przekaz za to co potrafi zrobić z człowiekiem... No Lili powiem Ci, że GOA przeżywa co raz mocniejszy renesans jest wiele dobrych nowych producentów będę systematycznie wrzucał "neo" goe na forum ;) Fajnie, że wam się podoba bo to dla mnie jest prawdziwy trance. :D
Awatar użytkownika
Zegar
Ekspert

Cieżka muzyka w sensie że, ciężko znajduje prawdziwych odbiorców :) Zgodzę sie z Tobą, przybyło ostatnio producentów, i ogólnie jak na tak mało niestety popularny gatunek jest ich sporo - Astral Projection, Apollo 440, Juno Reactor, Transwawe, akasha, Vibe tribe, dna. . . Miło , że ktoś tu bedzie wrzucał Goe :)
sensejstg

Mam dość dużą kolekcję tej muzyki starych wyjadaczy jak i coraz więcej nowych producentów. Ten rodzaj trancu po prostu trzeba zrozumieć - nic dodać, nic ująć ;) Jest co postarać się zrozumieć :D
303Fan

Post autor: 303Fan »

Oczywiście zajebista nuta, jak wszystkie od Ciebie. Co tu dużo mówić, nieźle wciąga. Dzięki. Ja także uważam, że goa to najlepsza odmiana transu, jak to już kiedyś napisałem, to jest "prawdziwy trance :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: ".
Lili Zehute pisze:Fajnie , że ktoś słucha czasami oprócz mnie na forum :)
Lili, widzę, że się w końcu przekonałeś do tych klimatów ;)
Awatar użytkownika
Zegar
Ekspert

303Fan pisze:
Lili, widzę, że się w końcu przekonałeś do tych klimatów ;)
No zawsze byłem przekonany do tych klimatów, ale nie miałem z kim na forum od takich klimatach gadać :)

Teraz biorę sie za wrzucanie Ambient Trance'u :) też piekny podgatunek :)
sensejstg

No Lili ja nigdy nie ukrywałem, że najbardziej to uwielbiam psychodele (Goa, Psytrance, Psyprogressive) czy ambient i downtempo :)
Awatar użytkownika
master200
Klubowicz

Post autor: master200 »

Baja, świetny utwór, oby więcej takich . Swoją drogą Astral Projection to też zajebisty izraelski Trance ;-) ;-) ;-) , polecam !!
Awatar użytkownika
Marsjan
Klubowicz

Post autor: Marsjan »

Jak dla mnie, to nie jest takie super ; )
ODPOWIEDZ