::: Filteria - Ultimator! +1 >> GOA dream... <<

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
sensejstg

::: Filteria - Ultimator! +1 >> GOA dream... <<

Post autor: sensejstg »

Kolejna dawka goa tak jak obiecałem, trzeba pokazywać co dobre... :D

Filteria - Ultimator!
Świetna, mocna, , zajeb++cie melodyjna produkcja Filterii - producent, który jest jednym z najlepszych obecnie produkujących, którzy tworzą goa. Mam swój specyficzny, jedyny w swoim rodzaju styl, który poruszy nawet umarłego :D

Kod: Zaznacz cały

http://www7.zippyshare.com/v/16297652/file.html
Blue Planet Corporation - Antidote (Pleiadians Remix)
Kawałek nie należy do nowych bo sięga lat 90 czyli złotego okresu goa ale nadal trzyma poziom, jest po prostu prześwietny :D Remix Pleiadians jest cudowny sto razy lepszy od oryginału moim zdaniem. Czysta esencja goa od 5:25 ciarki na ciele gwarantowane :D

Kod: Zaznacz cały

http://www19.zippyshare.com/v/77880500/file.html
Smacznego :)
Awatar użytkownika
pomaranczowy
Weteran

Re: ::: Filteria - Ultimator! +1 >> GOA dream... <<

Post autor: pomaranczowy »

Rozkręciłeś się z tymi wrzutkami Kuba :D

Pierwszy kawałek miażdży klimatem, melodią i czym tylko się da.
A drugi wydaje mi się lepszy...

Powoli zasypujesz mi playliste xD
Awatar użytkownika
Zegar
Ekspert

Post autor: Zegar »

:)

Pierwszy kawałek - mocny bit, świetne przjescia łączone z melodią... 8+ .

Drugi kawałek - to juz inna bajka :D ten Francuz (Blue Planet Corporation - kiedyś duet) potrafi zaszokować :) Cudowny , wkrecający klimat. Szkoda ze nie zajmuje sie on już Goa Trancem (teraz głownie Ambient, i ponoć DownTempo). 9+/10 :)

Edit.
Kurde przypomniałem sobie jeszcze o Ambiencie :) Zaraz coś wrzuce.
sensejstg

No Lili widze, ze i ambient sluchasz. To tez moje klimaty jak i downtempo. Dawaj pozniej ocenie...
303Fan

Post autor: 303Fan »

Kurde, jak ja lubię taką muzykę, szybka, melodyjna, nieźle wciąga. Kawałek Filterii mi osobiście się bardziej spodobał, jest mocniejszy, jeśli miałbym oceniać w dziesięciostopniowej skali, to pierwszemu bym dał 9,5 a drugiemu 9. Zasysam obydwa, dzięki ;) Trzymaj się :)

Btw, zastanawia mnie, dlaczego Twoje wrzuty tak chętnie komentują, a moich ni hu hu, ciekawe. Widocznie masz już na forum spory autorytet w tej dziedzinie(goa, psy) ;)
sensejstg

Nie raz nie bałem się powiedzieć swojego zdania na temat muzyki tu na forum itp., itd. Ale nie uważam się za jakiś wielki autorytet, po prostu kocham tą muzykę... Ale tylko ambitną i nie boję się jej pokazywać i nazywać wspaniałą ;) AVE Psychedelic :D Żadna inna nie daje takich doznań i uniesień jak muzyka psychodeliczna :)

Dla niedowiarków polecam posłuchać grupę MFG (Message From God) uświadomi to wam, że GOA to coś więcej niż muzyka to dźwięki płynące prosto do Boga :D
ODPOWIEDZ