To brzmienie na początku niezbyt Mi się spodobał, ale to może kwestia gustu. Kick nawet dobrze bije, przydałoby się Go ciut podgłośnić, przejście z klawiszami telefonicznymi dość nietypowe, to idzie na plus :p Perkusja na ogół nie jest zła, całkiem dynamicznie gra. W utworku dużo się dzieje, co chwila zmieniają się motywy, gra coś innego, bardzo dobrze, że tak zrobiłeś, przez to utworek nie jest monotonny. Mix i Master trochę do poprawki, ale na to przyjdzie jeszcze czas. Również Melodycznie trochę średnio to wyszło :p Ogólnie powiem Ci jednak, że nutka ma coś takiego w Sobie, co przyciąga, Mimo, że nie jest tak bardzo ekstrawagancko wykonana, bo błędy są. Ale da się posłuchać
Dzwięki dobre oprócz tej rury :/ jeszcze tylko przydałoby sie by utwór był poskładany z fraz , troszke posiedz jeszcze nad melodią i będzie elegancko - masteringiem bedziesz się przejmował na końcu Pozdrawiam
Bienart Noise pisze: jeszcze tylko przydałoby sie by utwór był poskładany z fraz ,
I właśnie o to chodzi że ten kawałek nie może się składać z faz- dlaczego?? bo byłby to kolejny kawałek w stylu(wstę /I break/ I melo/ II break/ II melo/ finish), a ja chciałem skombinować coś zakręconego . Wiem że jest on "nieco" chaotyczny, ale...
(cały kawałek zrobiłem od podstaw- bez midów i loopów)
Mi się bardzo podoba. Nie znam się na stronie technicznej, ale jako zwykły słuchacz oceniam kawałek bardzo dobrze. Jest taki inny, i na pewno nie nudny.
Witam . no nie mozna powiedziec Ze monotonna nutka bo to slychac jakby byl mix kilku piosenek co chwila co innego . na poczatku mi sie nie spodobal ten dzwiek. dziwny troche, jakby falszowal ale nie wiem , moze taki byl zamiar a tak to nawet mi sie potem podoba. -Poszedłeś bardziej w nietypowy styl i to idzie na pozytywną opinie tego utworka pozdro
0karolina0 pisze:Mi się bardzo podoba. Nie znam się na stronie technicznej, ale jako zwykły słuchacz oceniam kawałek bardzo dobrze. Jest taki inny, i na pewno nie nudny.
Dzięki
DjOhma pisze: . na poczatku mi sie nie spodobal ten . dziwny troche, jakby falszowal ale nie wiem , moze taki byl zamiar pozdro
I widzisz trafiłeś w sedno- ten początek nie może się podobać- jak zauważyłeś zapewne więcej tego motywu nie ma. Dlaczego wstawiłem coś tak beznadziejnego, a no po to żeby później w znacznie lepszym stopniu spodobał się basik z dość mocnym kikiem.
Dzięki za opinię.