Wrzuciłem na zippy
I proszę
Zapraszam do ściagania o odsluchania mojej płytki
Waży nieco ponad 55 Mb
Miłego odsłuchu
Pozdrawiam
DPBL
www10.zippyshare.com/v/91885355/file.html
który kawałek?? o ile mi wiadomo to jednym z pierwszych, oficjalnych oczywiście, kawałków była Boten Anna., a tam master jest świetny(stopa, bas pady i leady- wszystko idealnie na swoim miejscu)DJ Freshwinter pisze:basshunter tez mial ch****y master na pierwszej plycie
Boten anna to byl kawalek z nowszej plyty i owszem master jest piekny... lecz ja tutaj mowie o pierwszej plycie/albumie Old Shit... poszukaj na torrentach to znajdziesz cale do sciagniecia i sobie posluchaj...franec pisze: który kawałek?? o ile mi wiadomo to jednym z pierwszych, oficjalnych oczywiście, kawałków była Boten Anna., a tam master jest świetny(stopa, bas pady i leady- wszystko idealnie na swoim miejscu)
Spoko. Nie ma sprawy, pozatym teraz już się skapnąłem ze momentami master jest niedociągnięty.pleban83 pisze:Musze przeprosic za surowa ocene mastera,uzylem easy cleanera by przyspieszyc start kompa i wylaczylem cos co spowodowalo,ze ch...y,traf chcial,ze po operacji wzialem sie za odsluch,wyrazilem opinie a dopiero pozniej wlaczylem mi cos znanego i mialem rozeznianie.Takze,odwracam slowa,jest ok,pozdro
Dzięki, i pamiętaj że link do płytki mam dostać jako pierwszyDJ Freshwinter pisze:dobra robotaJa nad swoja plyta pracuje... a co do twojej no to prawie wszystkie mi sie podobaja piosenki... mastering nawet ujdzie jak na pierwsza plyte.. (basshunter tez mial ch****y master na pierwszej plycie)