1 nutka: wejscie nie bardzo, zrób cos lepszego a nie zaczynasz od kicka od razu Cut vox fajny, loopy ok, kick fajny, clap moze byc, ale troche bym go przyciszyl. ten bass pozniej jest fajny podoba mi sie. ogolnie te demko (bo to chyba demko) na +
2 nutka (Fanatics- What gwoli ścisłości ):
wejscie do wymiany ; ) to samo co w pierwszej. pluck czy cos takiego co wchodzi w 20 sek jest ok. loop mi sie podoba, kick tez, bass ok, clap spoko, hihat ok. reszta bez zastrzezen wedlug mnie pozdro i zapraszam do mnie
Daniello Van Drought - Crazy Dance 2009 (McCray Remix):
Wejście może być, aczkolwiek troszkę standardowe jak na Hands-Up jest. Kick trochę denny, za mało podbity, czasem ginie w gąszczu innych brzmień. Perkusja na ogół jednak nie jest taka zła, mogłaby być lepsza, ale co jest to jest :p Wokal kompletnie Ginie, podgłośnij Go. Przejścia nieciekawe troszkę. Główny motyw jest jakiś krótki i dziwnie się kończy. Brzmienia Leadowe ujdą jakoś. Ech, nie wiem za bardzo jak mam to ocenić, Mnie osobiście nie wzięło, technicznie troszkę słabo, no ale cóż, próbuj dalej.
Fanatics (McCray Remix):
Wejście znów trochę standardowe, ta Perkusja drażni uszy strasznie, jest za głośna.. Nie podoba Mi się ogólnie ta Perkusja z początku. Przejście również takie średniawe. Wokal ładny, całkiem Mi się podoba, ale pewno wzięty żywcem z oryginału :p Bass Mi się nie podoba, Kick muli za bardzo w dole, popracowałbym z Nim na EQ, Melodycznie nie jest źle, ale pewno też z oryginału to wszystko zostało wzięte. Crashe trochę za głośno.. Ogólnie również Mnie jakoś szczególnie nie wzięło. Ogólnie technicznie też nie za dobre. Ale mówię, próbuj dalej, na pewno coś wyjdzie, chociaż już teraz nie jest aż tak źle :p