Myd3LkoFa - no title

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
SleepyHead
Weteran

Myd3LkoFa - no title

Post autor: SleepyHead »

Tym razem swoich sil sprobowalem w progressive, wyszlo jak wyszlo - myslalem ze bedzie lepiej :rolleyes:

Kod: Zaznacz cały

http://www9.zippyshare.com/v/76891494/file.html
radush
Klubowicz

Re: Myd3LkoFa - no title

Post autor: radush »

Nie podoba mi się ten pierwszy closed-hat, który za głośno 'pstryka' i trochę kuje w uszy. Ładny pad, lead tez bardzo przyjemny. Niektóre przejścia nie przypadły mi do gustu, np to w 1:54, wcześniej grał lead, a tu nagle znowu wchodzi pad z melo, tylko po to, żeby za kilka sekund ponownie zagrał lead. Oczywiście to przejście nie uważam za całkowicie bezsensowne ale w takiej formie (bez efektów i jakichś kombinacji) jest chaotyczne. Przejścia ze Snare'ami również nie uważam za dobre rozwiązanie. Zapomniałem o loopach - są świetne, znakomite połączenie perkusji, duży plus za nie. No i końcówka bardo ładna lead prawie do ostatnich sekund świetnie gra. Ogólnie to miły kawałek, klimatyczny, ładne motywy, jednak trochę tak jakby zrobione na szybkiego, no i wiem że stać Ciebie na dużo więcej, co już udowadniałeś. Ocenka 7+/10 pzdr
ODPOWIEDZ