Electrogroove - Can't Deny (Radio Mix) zapraszam^^

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

Electrogroove - Can't Deny (Radio Mix) zapraszam^^

Post autor: DjOhma »

Kod: Zaznacz cały

http://odsiebie.com/pokaz/4609495---0ac8.html

Zapraaszam do komentowania.
radush
Klubowicz

Re: Electrogroove - Can't Deny (Radio Mix) zapraszam^^

Post autor: radush »

Dobry początek. Vokal nie podoba mi sie, za prosty, dalbym lepszego delaya/reverba, i poprawił stereo/kompresją. Te odgłosy ludzi w tle tez są do bani. Bass natomiast jest niezly, bardzo ladny i miły dla ucha. Perka niezbyt skomplikowana, ale ujdzie. No i nuta za długa jak na radiówkę i zaczyna się nudzić i powtarzać. Ocena 7/10, pzdr
Moudy

Post autor: Moudy »

Mi natomiast początek się nie podoba, trochę za spokojnie, ale nie mówię że, źle. Wokal bardzo dobry ale trochę go przysuszyłeś więcej efektów lekki chorsus i reverb. Bass-line dobre nawet bardzo.. Ale w barwie i efektach znowu jest kiepsko. Piszczałka natomiast bardzo dobra.. wkręca. Ale jakoś mi tu czegoś brakuje. Fajny traczek jak byś dopracował, bo nuta ma potencjał. :) Tylko te dźwięki do poprawki niektóre, bo ułożenia dobre.
Gdyby nie słabe niektóre dźwięki dał bym nawet 9 na 10 tak to daje 7,5 / 10
Mix dobry.
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Więc: Zaczyna się ładnym Padem, podoba Mi się jego barwa, efekty, takie jak Downliftery i Upliftery itp Mi się podobają. Wokal całkiem fajny, miły dla ucha. Tylko ta Perkusja na ogół w tym utworku kuleje, jest taka trochę słaba, bez życia. Bass bardzo ładny, aczkolwiek już znany :p BassLine nieźle wykombinowany. Przejścia mogą być jak dla Mnie. Perkusję trochę bym podgłośnił, bo zostaje trochę w tle. Kicka bardziej bym podbił i nagłośnił. Ogólnie jak już ktoś tam powiedział, Mi też czegoś brakuje tej nutce, jest jakaś taka mało żywa, mało rozpędzona, no i trochę schematyczna.. Ale da się posłuchać, Melodycznie ładnie wkręca. Ogólnie może być, gdybyś poprawił błędy, na pewno wyszedłby dobry kawałek, choć i tak nie jest zły na ten moment :D

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

Post autor: DjOhma »

No własnie problem w tym ze usunely mi się projekty ;/ i juz nic z tego nie wyjdzie eh
ODPOWIEDZ