Outsider pisze:Tradycyjnie wyczuwalny styl.Jesli chodzi o ocene twoich wałków nie ma jak ocenieać strony technicznej,na tym poziomie wykonania albo sie utwór podoba albo nie.Osobiście ten mnie nie porwał.Kilka razy już sie przymierzalem do oceny i jakos tak nie mogłem,brakuje mi motywu przewodniego,jakiegoś wjazdu w środku,po ładnych zapowiedziach.Praktycznie co wałek słysze ten sam bas i zastosowanie kilku trików w przejściach,nie chodzi o to,że jest zle,ale odpalam tuba,pierwsze 30,40 sekund i kawalek jest przewidywalny i mocno podobny stylowo do ostatniego.Mimo poziomu do którego jeszcze długo nie dojde,przestajesz zaskakiwać w moim odczuciu.To tak,żeby nie było,że wszystko si,he,staram sie pomóc,myśle,ze rozumiesz.Pozdro i kreatywności życze
Twoja ocena jest szczera i oczywiscie na poziomie - nie mam za zle tego co napisales, krytyka to wazna strona medalu. Cos ode mnie... Mianowicie wyglada to tak jak kazdy treging, powtarzasz cos tyle razy az osiagniesz efekt. Posluchaj moich poprzednich produkcji i porownaj z tym co robie teraz. Trzeba wypracowac wlasny styl, ja sie staram, znak szczegolny. Poziom wzrosl o kilka procent i tylko dlatego, ze cwicze. W kazdym numerze jest inny watek melodyczny, przejscia podobne, robie je na tej samej zasadzie, poniewaz uwielbiam takie i to nie jest jeszcze to co chce osiagnac. Mam nadzieje, ze w koncu zrobie walek, ktory bedzie mnie w chociaz 80% zadowalal - zrobie go na zasadzie wlasnie takiego treningu. W ten sposob sie ucze. Nie moge szalec z wtyczkami ze wzgledu na bardzo slaby komputer, to co osiagam na moim sprzecie graniczy z cudem

Napewno kiedys zaskocze i Ciebie, chociaz moze i siebie

Puki co cwicze dalej, jesli tylko mam czas.
Zycze milego sluchania - pozdrawiam, w miare mozliwosci czekam na dalsze oceny od innych uzytkownikow.
PS: Tobie Outsider dziekuje jeszcze raz za konkretna ocene - wszystko na poziomie.
PZDR Olej