Witam Dawno mnie tu nie było ale mam nadzieję że ktoś to skomentuje
Niestety to nie jest vocal który miał Smoothie w swoim CDM tylko filtrowany więc musiałem z mixem się dopasować żeby zagłuszyć niektóre sample z oryginału . Wyszło jak wyszło
Ciekawy początek. Przesłuchałem tylko motyw główny gdyż idę spać za chwilkę.
Ciekawie - na pewno się wyróżnia. Do tego bardzo ładne dzwonki które upiększają HU
trochę sucho momentami ale może byc.
daje 9 / 10
ee tam żle nie wyszło . Nawet ładnie gra ] ładne melo troszkę mi nie podchodzi bass ale to kwestia gustu ale całkiem ładnie wszystko gra. ogolnie ode mnie 8 / 10
genialny remix zważywszy na to że nie miałeś acapelli. Świetnie wstawiony wokal, świetny pokład i super melo. Polecam 10/10 (kawałek trochę w stylu Roba Maytha)
Kiedyś na tym forum usłyszałem że jadę wyłącznie na gotowcach no i postanowiłem to zmienić Bass i kick są wypracowane przeze mnie więc mogły nie podejść popracuje jeszcze nad tymi elementami
no niezle wyszlo podoba mi sie produkcja kick dobry, bassik tez mi podszedł. clap spoko, perka tez mi sie podoba. snare moze byc ; ) Vocal dobrze wpasowany, i nawet nie slychac ze filter Lead niezly, fajnie ulozony. Ten flecik pozniej jest wypas ! Ogolnie produkcja na poziomie, daje 10/10 pozdr.
Nie slucham hu,ale to juz nie brzmi tak standardowo jak reszta,nie nudzi sie,caly czas cos sie dzieje,wokal faktycznie ladnie wpasowany.Wysoki poziom,widac,ze masz obcykane co i jak,nie zassie ale 10szka sie nalezy.pozdro
No teraz, już przesłuchałem całość. Dobrze że, wszystko autorskie.. Szczególnie bass do którego nic nie mam - choć podbiją osc ale pasuje. Wokal wkręca i bardzo ładny i rzeczywiście idealnie wkomponowany.. Filtry dobrze wymierzone. Nie podoba mi się tylko w niektórych momentach takie wejścia bassu nagłe bez zapowiedzi. Całkiem sympatyczne dźwięki. Plucki przepiękne.. kocham dosłownie kocham tę barwę - często podobnej w electro używam, lub w chilloucie. Wiesz ogólnie popracował bym nad motywami pomiędzy przejściami.. Bo tu jest zbyt nagle - no dobrze ja lubię nagle, ale to twoje nagle nie jest spektakularne - nawet gotowy FX był by dobry. Może wydłuż te przejścia ale nie snarami 1 1 1...
tylko coś bardziej pomysłowego. Hi-haciki idealnie wkompowane. Wszystko jest równo nagłośnione dobry master i mix. Wszyscy używają vir00zo podobnego leadu tu jest inaczej to mi się podoba - nie ma aż tak dużego delaya o ile w ogóle ma. Wiesz ogólnie na mastera dał bym lekki reverb z ustawionym Decay na 0,8 - to by na pewno bardziej wkręciło całość. Melo jak melo jest nawet nieźłe choć nie tak bardzo skompliwakne ale w syfoni z pluckiem ładnie hula - troszkę minimalnie do przodu distrotion powinno być, aby każdy klocek minialnie się przeciągnął - bo to sprawia tą suchość utworu. No i przydał by się początek i koniec bardziej pomysłowy - ale jak to jest Radio edit - to jest bardzo dobrze.
zostaje przy ocenie 9/10
Dzięki Moudy za obszerny komentarz z wszystkim chyba mogę się zgodzić ale z jednym na pewno nie a przynajmniej mam spore wątpliwości a mianowicie chodzi mi o reeverb na masterze . Nie spotkałem się jeszcze z takim czymś . Sądzę że to prędzej wprowadziło by miejscami chaos i przestery niż miałoby pomóc