Julian DJ presents Andrew See and Martellojay - Harmony of Love (Original Asav Mix)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Pawel1987
Ekspert

Julian DJ presents Andrew See and Martellojay - Harmony of Love (Original Asav Mix)

Post autor: Pawel1987 »

Witam ;) Mam dla Was cudowną wg mnie nutkę :) Dawno żaden utwór mi się nie wkręcił tak jak ten... Motyw trąbki (lub saxofonu) jest bardzo fajny i tworzy super klimat :) Mam nadzieję, że nutka Wam się spodoba... Polecam wszystkim i liczę na komentarze ;-)

Kod: Zaznacz cały

http://www.4shared.com/file/125063439/1b8e857c/Julian_DJ_presents_Andrew_See_and_Martellojay_-_Harmony_of_Love__Original_Asav_Mix___wwwMuzikumpl__Pawel1987.html
Pozdrawiam, Paweł ;)
Awatar użytkownika
Jola
Weteran

Re: Julian DJ presents Andrew See and Martellojay - Harmony of Love (Original Asav Mix)

Post autor: Jola »

Pawel :thanks: za upek ;)
Brzmi zajebiscie ;)
Motyw trabki faktycznie dodaje uroku ;)
9/10 se nalezy ;)
Awatar użytkownika
Corn'
Weteran

Re: Julian DJ presents Andrew See and Martellojay - Harmony of Love (Original Asav Mix)

Post autor: Corn' »

Jak dla mnie średniak ;)
Awatar użytkownika
Dudus
Ekspert

Post autor: Dudus »

dla mnie bomba :)
romeoxx

Post autor: romeoxx »

Poczatek...bajeczka..... a potem to juz k**** xD jeszcze lepiej....naprawde super nuta....mozna przy tym saksofonie odplynac ;) tak to widze ;D
ODPOWIEDZ