Mo Tune- Oh My God...

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Dezu
Weteran

Mo Tune- Oh My God...

Post autor: Dezu »

A więc.. Ekhem.. Następny utworek.. :D

Kod: Zaznacz cały

http://muzikum.pl/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww10.zippyshare.com%2Fv%2F27188531%2Ffile.html
Tylko piszcie chociaż komentarze ;) ^D^

Mój 110 post!! :D ^D^ ^D^ ^D^
Active!

Re: Mo Tune- Oh My God...

Post autor: Active! »

Led wkurzający xD loopy dobre, kick oO jakiś dziwny, bass nie potrzebnie w pewnym momencie przerwany. Mastering chyba troszku lepszy już :) Mix dobry :D
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

Post autor: DjOhma »

Witam. a więc tak. Perka. :
Kick dziwny jak kolega napisał ale ujdzie
Hihaty nawet ładne ;]
Clap za cicho i slaby dosyc.
Bass.. Czemu gra rowno z kickiem ? troszkę traci tempo nuta w tym momencie. Linia bassowa znana-szału nie robi ;) brak przejsc fx-ów up oraz down.. crasha podajże zadnego nie ma.
Melo nawet ładne - dzwięk na nim rowniez niezly ;)
Ogolnie master jest bardzo slaby. duzo pracy przed Tobą ale wiesz o co chodzi ;) i to się liczy ;] ] ode mnie 5 / 10 ;) Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Dezu
Weteran

Post autor: Dezu »

Dzięki ^^ Fajnie że Electrogroove skomentował moją wrzutę ;)
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Post autor: de-sonic »

Loopik na dzień dobry bardzo fajny... potem kick za głośno nawala. Fajne przejście, takie dynamiczne. Ale ten numer z basem to nie przejdzie, on jest tam nawet dobrze wstawiony tylko jest na nim zbyt duży reverb i tak słychać jakby się z kickiem pokrywał. Poprawić!

Potem jak tak basik jest ułożony w arpeggio to jest o oktawę za wysoko... bo taki przeskok słychać.

Lead galanty ;p Dźwięki są naprawdę bardzo dobre... ułożenie też jest dobre takie melodyjne. Potem z basem jest takie stłumione za bardzo :( Ale i tak na ogół nie jest źle... tylko zmniejsz reverb na basie. No i ten kick jest mułowaty trochę ;D

Troszkę u Ciebie kulawo z podstawami... ściągnij sobie jakiś tutek i spróbuj jeszcze raz :) Bo tutaj panuję troszkę chaos...

Pozdrawiam i życzę sukcesów :)
ODPOWIEDZ