Red Hot Chili Peppers Vs Abel Ramos & Miss Melody - Rotterdam Of Otherside (Ranucci &

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
pol102
Weteran

Red Hot Chili Peppers Vs Abel Ramos & Miss Melody - Rotterdam Of Otherside (Ranucci &

Post autor: pol102 »

Mimo że za Red hotami nigdy nie przepadałem, to w tej wersji poczułem, że miali chłopaki talent. Świetny remix remixu, a wraz z nim nowy bassline, dobra melodia i CUDOWNY vocal!! To jest, kawałek z gatunku najpiękniejszych Up'ów tygodnia :D Have Fun!

Dla tych, którzy nie wiedzą: Ilość tańczących buziek określa jak dobry jest dany kawałek w mojej opinii (tyczy się to wszystkich upów :) )

POLECAM GORĄCO!
^D ^^D ^^D ^^D ^^D ^^D ^^D ^^D ^^D ^^D ^

Kod: Zaznacz cały

http://www21.zippyshare.com/v/33629688/file.html
Leila
Klubowicz

Re: Red Hot Chili Peppers Vs Abel Ramos & Miss Melody - Rotterdam Of Otherside (Ranucci &

Post autor: Leila »

tak wieć jak napisałes buźkami określić,wiec kawałek oceniam :
^D^ ^D^ ^D^ ^D^ ^D^ ^D^ ^D^ buziek "tańczących" ;)
Awatar użytkownika
Ciastek
Specjalista

Re: Red Hot Chili Peppers Vs Abel Ramos & Miss Melody - Rotterdam Of Otherside (Ranucci &

Post autor: Ciastek »

Ale trafiłeś z kawałkiem xD Ja pierdziu uwielbiam wokal RHCP w tej piosence xD Super ! ^D ^^D ^^D ^^D ^^D ^^D ^^D ^^D ^
Awatar użytkownika
Dudus
Ekspert

Post autor: Dudus »

wszystko na swoim miejscu :D dzieki
ODPOWIEDZ