Szczerze, to melodia jest zaje*ista. Swietny lajcik, kawalek slucha sie bardzo przyjemnie. Bardzo ladna produkcja, tylko troche mastering bym poprawil i zrobil jakiegos loopa. Te pianko na koncu, znakomity bonus , pzdr
Nom mastering mi zbytnio nie wyszedł, to przyznam, ale nie potrafiłem lepiej
2 czynnikiem pogarszającym jakośc jest zapewne kompresja jaką server "od siebie.com" robi
Świetny pomysł, wykonanie też nie jest złe. jakiś loop lub więcej hatów by się przydało. Co do mastera, nie jest najgorzej, jak poustawia się dobrze equo w odtwarzaczu to naprawdę pięknie gra, Pozdrawiam.
OMG mowisz ze to Twoja 3 nuta..... Lol skoro tak to mamy przyszla gwiazdeczke na forum bo to co juz teraz pokazujesz pisze sie powoli pod profeske.. powiem jedno nie spuszczaj z tonu i rosnij w sile bo jest git pozdrawiam
3 nuta pod nowym pseudo artystycznym chyba Bo ja nie wierze, że to 3 nuta ogólnie w Twoim życiu Fajny klimat, taki jak lubię Śmiało zasługuje utworek na 8 w skali 10-cio punktowej jak dla mnie Pozdro
, jest to vst więc jak najbardziej w fl'u możesz korzystać
a co do tego że to twój 3 kawałek, ja akurat wierzę, najważniejsze mieć dobre ucho i znakomity styl
W takim progressivie rzeczywiście jest wiele bardzo fajnych i prostych rozwiązań