Reklama Muzikum.pl
Reklama Muzikum.pl
Witam. Niewiem czy istnial juz taki temat a jezeliby istnial to i tak ponownie go zamieszcze,bo uwazam za godny uwagi. Ostatnio podczas surfowania po necie zauwazylem ze forum muzikum w porownaniu do innych forum..jest dosyc zacofane..pod wzgledem nowosci w muzyce oraz ilosci odwiedzajacych 4um. Proponuje o zalozenie jakiejs reklamy forum (zeby zdobyc troche spoleczenstwa) np.: w postaci bannerow.. Liczę sie z kosztami zalozenia owej reklamy i proponuje również zrzutkę forumowiczów na takową reklamę w postaci smsow..(2,44zl cena sugerowana za sms). Zapraszam do dyskusji na ten temat.
Pozdrawiam.
-
Twardy
Re: Reklama Muzikum.pl
Mi też ale co z resztą użytkowników?! A jest ich na dzień dzisiejszy 95,381 .KreJzii pisze:mi tam 1 sms nie robi roznicy..
Nie zmusisz nikogo do wysyłania smsów, pozatym niech sms będzie kosztował 2,44 to forum z tego dostanie bodajże 50gr. bo nie orientuje się w cenach
wg mnie świetny pomysł.. ja chętnie się dorzuce.. można też reklamować Muzikum w userbarach (patrz moja sygnatura)
Kod: Zaznacz cały
http://muzikum.pl/ogloszenia-f24/wsparcie-dla-forum-t23518.htmlA reklamy nie bede teraz u konkurencji kupowal bo splukany jestem, nawet nie mam za co programisty oplacic