Mój pierwszy raz

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Sianek
Specjalista

Mój pierwszy raz

Post autor: Sianek »

Witam ;d chciałbym się pochwalić swoim pierwszym razem z miłą chęcią czekam na skargi żale i wogle co do poprawienia :)
Z góry dziękuje

Kod: Zaznacz cały

http://www11.zippyshare.com/v/87214789/file.html
Awatar użytkownika
Wasyl
Użytkownik

Re: Mój pierwszy raz

Post autor: Wasyl »

bardzo fajny set, jedno przejście nie gdzieś nie spasowało, było to słychać, ale reszta dobra :) Oby tak dalej :)
Awatar użytkownika
Sianek
Specjalista

no ja też widze pare błędów jeśli chodzi o gałki a jeszcze jakieś wytyczne co do wchodzenia kawałkami :)

Dzięki Wasyl :*
Awatar użytkownika
kwietniu24
Specjalista

Post autor: kwietniu24 »

no na gg miales moja ocenke wiec powracam do niej sa fajne utwory i jest moj ulubiony :P ale z technika musisz popracowac 6/10 thx za secika i starania
romeoxx

Post autor: romeoxx »

ogolnie jest ok ;) tylko przez ta jakosc ciezko sie wsluchac w przejscia.
Ale jak na pierwszy set to o niebo lepiej wyszedl jak moj pierwszy ktory polegal praktycznie na sciszaniu i poglaszaniu wchodzacej nuty....
romeoxx

Post autor: romeoxx »

ogolnie jest ok ;) tylko przez ta jakosc ciezko sie wsluchac w przejscia.
Ale jak na pierwszy set to o niebo lepiej wyszedl jak moj pierwszy ktory polegal praktycznie na sciszaniu i poglaszaniu wchodzacej nuty....
ISIMDC

Post autor: ISIMDC »

No nawet nawet :) ale faktycznie troszkę technikę można by było poprawić ale tak to jest na plus :) .Powodzenia życzę w tworzeniu kolejnego secika :)
Awatar użytkownika
Sianek
Specjalista

teraz dopiero odsłuchuje w słuchawkach ;d bo kupiłem niedawna to troche widze ;p ale i tak zadowolony jestem xD dzięki z commenty
ODPOWIEDZ