KZ - Nature (Trance)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Keane

KZ - Nature (Trance)

Post autor: Keane »

Więc było mnóstwo słuchania muzyki,w głowie zaczęło roić się od masy pomysłów aż w końcu postanowiłem spróbować własnych sił :rolleyes: zaczęło się od teorii i w końcu dorwałem się przypadkiem do FL 8 i postanowiłem przejść do praktyki i oto 1 utwór stworzony przeze mnie.Speedyshare bo ściągnąć to sekunda a odsłuch niebo lepszy :]

Kod: Zaznacz cały

http://www.speedyshare.com/files/20022583/KZ_-_Nature_Muzikum.pl_.mp3
Fun-A-Tic

Re: KZ - Nature (Trance)

Post autor: Fun-A-Tic »

Nie bardzo porywający kawałek. Początek zapowiadał nie źle, przyspieszał i się rozwijał, ale potem trochę powiało nudą. Mógłbyś go bardziej rozwinąć. Tyle ode mnie. Pozdro
radush
Klubowicz

Post autor: radush »

Nie jest zle, ale mogloby byc duzo lepiej. Za malo jest perkusji, brakuje hatow, loopow. Przydaloby sie wiecej dynamiki, fx-ow. Arp ok, ale uzycie go pozniej jako glownego motywu, bez szczegolnych zmian, strasznie mnie zawiodlo. Aha - ten taki dziwny dzwiek w breakdownie, nie potrafie go nazwac (cwierkanie ? glosy z lasu ? :) ) doslownie taki sam jest w piosence blank and jones - heart of wax, ktora zreszta b. lubie :) Za to masz u mnie o 2 punkty wiecej :) 7/10, pzdr
Awatar użytkownika
Violet Rocket
Specjalista

Post autor: Violet Rocket »

1szy utwor? Jesli tak to wielkie gratulacje. Przyznam jednak ze Kick troche za lekkie pukniecie, taki bardzo suchy, no i snare jest przyznam ze troche crapowaty ;) Polecam Waves'y do ulepszenia elementow perkusyjnych :) Ogolnie na +, tym bardziej ze debiut.
Keane

Post autor: Keane »

Ok dzięki za słowa krytyki,wiem tera nad czym jeszcze trza posiedzieć i za nie długo wróce ;]
Paul Van Measure

Post autor: Paul Van Measure »

Powiem tak jak na pierwszy kawałek świetnie. Jeśli byłby to Twój dziesiąty utwór, no... to już byłoby gorzej. Jak radush słusznie powiedział więcej perki. Haty dają czasem niewyobrażalną odmianę w kawałku. Poza tym master sie troszke kłąnia, wszystko utrzymane jest w głębokim, stłumionym basie, chyba że taki był cel :D
Ogólnie masz słuch i dobre pomysły, 1 nuta dobra, myśle ze z miesiać i bedzie kosa na Twoim koncie :D
ODPOWIEDZ