Witam
Mam problem z ww. programem. Otóż robię sobie podkład i zapisuję go, a kiedy chcę wczytać, wyskakuje błąd i program się wyłącza.
Dodam, że program był ściągany z neta (pełna wersja), a ponadto, że podkłady robione w wersji demo tego samego programu były odczytywane przez pełną wersję.
Wie Ktoś może co to się psuje??
Byłbym wielce wdzięczny za pomoc.
KSD
Hip Hop eJay 6 - duży problem
Re: Hip Hop eJay 6 - duży problem
Nie moge Ci pomoc. Ale podpowiem zebys zainwestowal w porzadnego softa. Bo tym daleko nie zajdziesz- masz spore ograniczenie pola manewru.
- radekdudek11
- Specjalista
sam startowale z e-yajow i powiem ci ze jak puszcze se stary kawalek z niego ,a bylem calkiem niezly ponad rok kisilem na nim to sie robie czerwony ze wstydu hehe .
-
kabanos1994
Ja potrzebuję prostego podkładu, a sa wystarczające te, które robię. Obecnie jestem spłukany i mam mało czasu, bo to na konkurs. Mi chodzi tylko o rozwiązanie problemu i jeszcze chciałbym sie dowiedzieć [WAŻNE] jak nagrywac te podklady do jakiegos formatu odtwarzanego przez WMP lub winampa (jakies mp3 czy wav).
pzdr
pzdr
Tez robilem kiedys na eyaju,i tez taki problem mialem to od windowsa zalezy :-)
Jak dla Cb to najlepiej bedzie zapis do formatu MP3. Do Wav tez jak najbardziej mozesz (bez konwersji) jednak wav bedzie o wiele wiecej zajmowal...
Nie musisz miec pieniedzy na softa..piracik :>
Chociaz masz dobre myslenie nie tak jak kazdy ze lepiej kupic niz sciagac
bo jezeli chodzi o FL Studio to firma udostepnia darmowe aktualizacje jak masz oryginala..i update wersji FL/
Jezeli na moje i przypuscmy bylbym zielony w te klocki to bym i tak wzial FL i poprosil o pomoc,badz wzorowal sie na tutorialach. Chociaz jak masz malo czasu to E-Jay pozostaje :<
Nie musisz miec pieniedzy na softa..piracik :>
Chociaz masz dobre myslenie nie tak jak kazdy ze lepiej kupic niz sciagac
Jezeli na moje i przypuscmy bylbym zielony w te klocki to bym i tak wzial FL i poprosil o pomoc,badz wzorowal sie na tutorialach. Chociaz jak masz malo czasu to E-Jay pozostaje :<
Słuchaj się mamy i sprawdź na początku "KARTĘ DZIĘKOWĄ" i ustaw parametry dość ważna rzecz. Po za tym polecam ABLETONA 8.09 banalny i można w nim robić dosłownie wszystko. Jak chcesz zrobić prosty bit to właśnie w nim
Love and Respect

Love and Respect
-
kabanos1994
Karta jest wporzo. FL Studio miałem ale tyko demo z neta, a tam nie można zapisywać. Kiedyś sie spotkałem ze sposobem zapisu czegos pojedynczego w demo ale nie pamiętam czego niestety.
A wie ktoś może jak w tym ejayu sie wgl zgrywa pliki do mp3 lub wav??
Te podkłady zapisane są w formacie HH6. Jak to potem zmienić??
A wie ktoś może jak w tym ejayu sie wgl zgrywa pliki do mp3 lub wav??
Te podkłady zapisane są w formacie HH6. Jak to potem zmienić??