PREMIERA! Nicroshot- The Best

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Dejfons
Użytkownik

PREMIERA! Nicroshot- The Best

Post autor: Dejfons »

Typowy EH..licze na komentarze a ja nadrabiam ocenianie i komentowanie innych produkcji.. :) Nawiązałęm teraz współprace z Dj-em Dzyrem i niedługo ma sie ukazac produkcja pop z wokalistką jak i inne produkcje EH. Pozdro! :)

Kod: Zaznacz cały

http://www8.zippyshare.com/v/67497248/file.html
Awatar użytkownika
Brizzer
Ekspert

Re: PREMIERA! Nicroshot- The Best

Post autor: Brizzer »

Dobre jest. Chociaz po polowie sie przerazilem bo nadal bez polotu bylo i chcialem sie spytac gdzie tu kurr power. Jednak sie okazalo ze cos tam go jest xD Powiem ze nie hit ale da sie listen ;)
Moudy

Post autor: Moudy »

Troszke bym poprawił bass bo dał go klawisz wyżej lepiej by hulało, ale poza tym że troszke nudno jeszcze to jes całkiem nieźle :)
8 / 10
Awatar użytkownika
radekdudek11
Specjalista

Post autor: radekdudek11 »

nie obraz sie stary ale taka nute to w 5 minut sie robi , bez voxa to proscizna mozna co najwyzej masterem sie pochwalic , kazdy robi to co lubi i slucha w tym samym wymiarze , no ale w kolko te same petle to nie poziom to zenada , choc jakosc coz chcialbym tluc taki master bo jest ok . a moj komp siada przy obrobce . pozdro i troche weny a nie lupucupu benc
Awatar użytkownika
Dejfons
Użytkownik

Post autor: Dejfons »

To zrób taką nute w 5 min frajerze :D ja na twoje produkcje sie nawet nie wypowiadam bo to jest dopiero zenada...a o poziomie nie pisz bo na tym forum jeszcze go nikt nie osiagnoł. . . a twoje nuty to nie łupu cupu tylko kick bas kic bas wiec niema sie czym chcwalic xD z biogiem xD
Awatar użytkownika
SleepyHead
Weteran

Post autor: SleepyHead »

troche pokory kolego ;]
u ciebie miks wcale nie wyglada tak dobrze, a sam aranz to brzmi jak sklejek loopow....
jak sie ma poczatek otworu do srodka i koncowki? myslales w ogole nad ukladem?
woksu nie bede komentowal ;]
pianinko oczywiscie jest zle zagrane(i roztrojone) jak i ten caly 2 motyw w tym downbreaku ;]
koncowka wyszla najlepiej, ten elektryczny motyw ale oczywiscie harmonia ograniczyla sie tylko do bassu tak wiec stary pozdro&pocwicz
ja na twoje produkcje sie nawet nie wypowiadam bo to jest dopiero zenada...a o poziomie nie pisz bo na tym forum jeszcze go nikt nie osiagnoł. . .
wbijaj

Kod: Zaznacz cały

http://muzikum.pl/produkcje-autorskie-f152/sleepyhead-ghost-town-t67395.html
ocen jaki ja poziom
osiagnołem
;]
Awatar użytkownika
radekdudek11
Specjalista

Post autor: radekdudek11 »

Dejfons pisze:To zrób taką nute w 5 min frajerze :D ja na twoje produkcje sie nawet nie wypowiadam bo to jest dopiero zenada...a o poziomie nie pisz bo na tym forum jeszcze go nikt nie osiagnoł. . . a twoje nuty to nie łupu cupu tylko kick bas kic bas wiec niema sie czym chcwalic xD z biogiem xD
coz piszac posta bylem ciekaw twojej reakcji , wypaliles jak dzieciak , a ja cie ocenilem obiektywnie co mi pasi i jest warte pochwalenia , a co jest nie za very . no sory stary bez urazy , jak cie bola takie komenty to poprawiam sie i mowie ze jest spoko nuta ;o
Awatar użytkownika
MARCO VAN HAYDEN
Specjalista

Post autor: MARCO VAN HAYDEN »

Dobre jak dlamnie.Krytykowac nie bede choc wiem ze powinienem lecz moj poziom jest zbyt niski.Mastering wporzo umnie nieda sie bo zamula.Pozdro
ODPOWIEDZ