Lista Dozwolonych serwerów.
Lista Dozwolonych serwerów.
Witam, przedstawiam wam listę dozwolonych serwerów, czyli jak ja to widzę. Listę zamieszczam poniżej:
Dozwolone serwery przy pojedynczych utworach:
- Zippyshare.com
- SuperShare.pl
- 4Shared.com
- Hostuje.net
- Sharebomb.com
Dozwolone serwery przy albumach i składankach:
- Zippyshare.com
- 4Shared.com
- Hostuje.net
- Hotfile.com
- Rapidshare.com
- SharingMatrix.com
- Uploaded.to
- MegaUpload.com
- Przyklej.pl
W temacie z Albumem musi być choć jeden link z listy powyżej + Mirrory według uznania.
Tak ja to widzę, jakieś uwagi? Piszcie w temacie, przed oficjalnym zamieszczeniem na forum.
Dozwolone serwery przy pojedynczych utworach:
- Zippyshare.com
- SuperShare.pl
- 4Shared.com
- Hostuje.net
- Sharebomb.com
Dozwolone serwery przy albumach i składankach:
- Zippyshare.com
- 4Shared.com
- Hostuje.net
- Hotfile.com
- Rapidshare.com
- SharingMatrix.com
- Uploaded.to
- MegaUpload.com
- Przyklej.pl
W temacie z Albumem musi być choć jeden link z listy powyżej + Mirrory według uznania.
Tak ja to widzę, jakieś uwagi? Piszcie w temacie, przed oficjalnym zamieszczeniem na forum.
Re: Lista Dozwolonych serwerów.
mi w sumie pasuje ale ludzie pewnie będą płakać że HF nie ma do wrzucania pojedynczych a tam chyba płacą coś za to
nie no mi pasuje jak już napisałem tylko może być ciężko z ludźmi żeby ich do tego przekonać 
Link wisi 30 dni od ostatniego pobrania na zippy. mało albumów ogólnie na zippy jest no ale...
Na wypowiedzenie sie macie czas do jutra, jesli nie bedzie zadnych poprawek temat dodaje na forum dla ogółu.
Na wypowiedzenie sie macie czas do jutra, jesli nie bedzie zadnych poprawek temat dodaje na forum dla ogółu.
Hostingów są setki, nie prosciej zrobić liste NIEdozwolonych?
Narzucanie ludziom swoich nie jest pozytywnie odbierane
Co do albumów i większych plików polecam w ogóle listy zabronionych nie robić, wiekszość osób wrzuca bowiem pliki tylko po to by zarobić, a wiadomo, że lepiej mieć plik na kijowym serwerze niż nie mieć go wcale
Narzucanie ludziom swoich nie jest pozytywnie odbierane
Co do albumów i większych plików polecam w ogóle listy zabronionych nie robić, wiekszość osób wrzuca bowiem pliki tylko po to by zarobić, a wiadomo, że lepiej mieć plik na kijowym serwerze niż nie mieć go wcale
Kijowe to są stadiony na UkrainieChomik pisze: a wiadomo, że lepiej mieć plik na kijowym serwerze niż nie mieć go wcale
hehe a tak na serio to co do albumów to dałbym pełną swobode w wyborze serwera a co do kawałków pojedyńczych dodałbym tam jeszcze quickshare.com
ja myślę że zippy do albumów nie bardzo się nadaje no chyba że do nabijania sobie stat jako mod
a tak btw dlaczego reszta modów się nie wypowiada?