Master Blaster - Everywhere

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Master Blaster - Everywhere

Post autor: de-sonic »

Witam ;)

Ostatnio mam ogromne problemy z wpasowaniem vocalu ;/ Sami słyszeliście... teraz mam ochotę zrobić własną interpretację nutki od mojego ulubieńca... ale za żadne skarby nie mogę wpasować vocalu ;/

Ta wersja jest bez vocalu, bo by całość zniszczyła... ale tylko nad leadem dłużej posiedziałem, reszta to max 20 min ;)

Kod: Zaznacz cały

http://www48.zippyshare.com/v/4274426/file.html

Kod: Zaznacz cały

http://www48.zippyshare.com/v/4274426/file.html
Więc jak? Pomoże ktoś z wpasowaniem vocalu?? :)

pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
radekdudek11
Specjalista

Re: Master Blaster - Everywhere

Post autor: radekdudek11 »

kopsnij projekt to spruboje kiedys meczylem sie troche z tymi vocalami moze dam rade
Awatar użytkownika
psysutra
Klubowicz

Post autor: psysutra »

Gdzie Ty chcesz ten wokal wcisnąć? Powiedz mi to stary bo ja po prostu nie wierzę... Masz tak naładowany aranż i się dziwisz że wokal tam się nie mieści jak Ci leady operują tam gdzie wokal powinien operować to raz. Dwa- bas. Chodzi durnie i nie ma żadnych wątpliwości że będzie interferował z częstotliwościami wokalnymi.
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

Post autor: DeeJay Yang »

hmm duzo nie zmieniles tylko inny bass i troszke melo, barwa mela jest taka sobie slyszalem lepsze u ciebie hmm co do vocalu tez mialem trudnosci co do niego... ale pocielem na kawaleczki i jakos wyszlo :)
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Post autor: de-sonic »

psysutra pisze:Gdzie Ty chcesz ten wokal wcisnąć? Powiedz mi to stary bo ja po prostu nie wierzę... Masz tak naładowany aranż i się dziwisz że wokal tam się nie mieści jak Ci leady operują tam gdzie wokal powinien operować to raz. Dwa- bas. Chodzi durnie i nie ma żadnych wątpliwości że będzie interferował z częstotliwościami wokalnymi.
No jest kilka miejsc, gdzie mam wciśnięty vox ;) Akurat w tym projekcie tego nie ma... ale spokojnie, poradzę sobie, jak dobrze go wpasuję ;)

A o częstotliwości się nie co martwić, bo na EQ (jak wiesz) low się ścina na maxa w dół i okolice 400... i wysokie troszkę w górę, więc z bassem nie ma prawa kolidować ;)

Pozdro ;)
Awatar użytkownika
Andy Jones
Weteran

Post autor: Andy Jones »

hmm..to jest podroba czy remix ;p ? stary ja robilem remix i masakra z vocalami takie byle jakie do dopasowania ;/
ODPOWIEDZ