RPS - Tylko Peja (Parias Diss)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
ValdaS
Ekspert

Post autor: ValdaS »

no to Rychu zmieszal ich z blotem

Kod: Zaznacz cały

http://hostuje.net/file.php?id=fa9d09e6e9e0409e27f37bf593377d22
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

Re: RPS - Tylko Peja (Parias Diss)

Post autor: DjOhma »

co on ma z tymi dissami ?>? : X
Awatar użytkownika
FeRu
Klubowicz

Post autor: FeRu »

Jak to co...nagrywa...Już pisałem w skasowanym wątku,ale powiem to jeszcze raz: Peja naprawdę ma u mnie duży plus za ten kawałek. Kapitalny bit, stare dobre flow Ryśka, i ponad 9 minut bardzo dobrego tekstu,bez zbędnych wulgaryzmów,za to z masą punch line'ów.Chłopaki z Parias'u w tej chwili leżą mordą na glebie.... I want more! :D
szefuuu

Post autor: szefuuu »

to jest odp peji na diss ktory nagral parias na niego, dobrze mu to wyszlo, bit kozak
Awatar użytkownika
Soczek
Weteran

Post autor: Soczek »

No Peja good tune xD
Bienias8
Nowicjusz

Post autor: Bienias8 »

Tragedia. Jak to jego wujki dobre rady powinny powiedziec...rysiu koniec rapowania. Slaba kawalina. Kolejny raz potwierdzil ze inteligentny przekaz nie jest jego domena.
osmieszyl sie w tym dissie parokrotnie np i itp. z aluzja do mamy. ewidentnie kolejny raz nie skumal przekazu. Krzeslo to juz mistrzostwo kretynizmu.
PS: Pupy, grasz pupa. Punch ponad poziom Peji i 90% jego fanow
Awatar użytkownika
Głogowski
Weteran

Post autor: Głogowski »

no jak na Peje, to może byc. Pokazał na co go stać. Chociaż i tak go nie lubie :D
Awatar użytkownika
Masiu_92
Nowicjusz

Post autor: Masiu_92 »

Gdzie są napinacze? z tematu

Kod: Zaznacz cały

http://muzikum.pl/parias-pelson-wlodi-eldo-hip-hop-vs-peja-peja-diss-t70748.html
???
teraz chętnie poczytam wasze wypowiedzi...
Awatar użytkownika
Snajper
Użytkownik

Post autor: Snajper »

No i to mi się podoba, Rychu nadal ponad wszystkimi.
Awatar użytkownika
Wir00z
Ekspert

Post autor: Wir00z »

jak zwykle wtrącenia o reprezentowaniu biedy,cały Peja,dno dno i jeszcze raz dno.. ;) Czekam na odp. Parias`a bo szykuje się niezła bitwa ;) Btw. Zrozumiał ktoś coś z tego co ten reprezentujący biedę "raper" nawija? xD Zastanawiam się też dlaczego przez 70 % tego utworu cały czas jeździ po Pelsonie? Czemu nie po Eldo? Czyżby się bał genialnych tekstów Eldoki? Jak już wspomniałem dla mnie Peja to dno i dnem będzie ;) Jedyne co mi się podobało w tym kawałku to bit,którego osobiście "Raper z Malibu" nie zrobił ;) ps. Krzesło xD
Awatar użytkownika
PajoTS
Użytkownik

Post autor: PajoTS »

Też mnie właśnie zaciekawiło, dlaczego tak mało pojazdu na Eldo.
Faktycznie tekstów musiał RPS nie zrozumiec.
Ale tak czy siak, kawałek Wymiata, choc oczywiście czekam na Parias'a :)
robert005

Post autor: robert005 »

On tak bełkocze bo jeszcze w kominiarce był jak to nagrywał. Albo mu tam te 15 letnie JPki latały po studio. 33 lata i z wszystkimi do beefu startować. Księciu skończ prosimy bo twoją biede umysłową wszyscy już znają. Pojechać eldowi po wyglądzie zewnętrzym to tylko taki śmieć jak pejo potrafi. Oczywiście gimbusy się jarają bo wielki kozak z Poznania pojechał yynteligentnie po pariasach :) Dnoo! Rysiu, pukasz w dno od spodu stojąc na drabinie. Tyle.
Awatar użytkownika
Wir00z
Ekspert

Post autor: Wir00z »

robert005 pisze:On tak bełkocze bo jeszcze w kominiarce był jak to nagrywał. Albo mu tam te 15 letnie JPki latały po studio. 33 lata i z wszystkimi do beefu startować. Księciu skończ prosimy bo twoją biede umysłową wszyscy już znają. Pojechać eldowi po wyglądzie zewnętrzym to tylko taki śmieć jak pejo potrafi. Oczywiście gimbusy się jarają bo wielki kozak z Poznania pojechał yynteligentnie po pariasach :) Dnoo! Rysiu, pukasz w dno od spodu stojąc na drabinie. Tyle.
mistrzostwo świata ;) Rzeczywiście Rychu to model,najprzystojniejszy facet w WLKP xD
ODPOWIEDZ