problem z dzialem wasze produkcje

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Andy Jones
Weteran

problem z dzialem wasze produkcje

Post autor: Andy Jones »

zauwazylem ze ten dzial stoi w miejscu kazdy wrzuca kawalki ktore raz na ruski rok ocenie...mozna by bylo wprowadziccos w stylu ktos kto da conajmniej 100 komentarzy w tym dziale moze dopiero wstawic swoj kawalek? zalozyc tam temat?
Awatar użytkownika
Dimitri G
Klubowicz

Re: problem z dzialem wasze produkcje

Post autor: Dimitri G »

to bedzie nabijanie postow:-) jak kawalek jest wart oceny to jest oceniany...
Awatar użytkownika
Bazyl
Specjalista

Post autor: Bazyl »

całkiem ci się powaliło i co koleś który chce pochwalić się wałkiem nowy user będzie siedział i klepał 100 postów w tym jednym dziale żeby móc dać swojego gniotka? żartujesz chyba
Awatar użytkownika
Cj Ex3
Ekspert

Post autor: Cj Ex3 »

100 na pewno nie, 10-20 to już może...
ToXTi

Post autor: ToXTi »

popieram cj ex3. żeby np. tacy newbie co tylko dla linków tu weszli dopiero po zostaniu trochę na forum mieli dostęp do większej ilości opcji forum. żeby nie było tak że jakiś wiesiek założy sobie na szybko konto Wi3s1ek zero postów zero thx pisze o problemie 100 razy omawianym na forum... to samo dla działu szukam.. tam też widzę samych newbie...
ogólnie było by dobrym rozwiązaniem żeby założyć temat na forum w dziale pomoc szukam kompendium wiedzy mieli więcej niż te 10-20 postów na koncie.
to trochę by uchroniło forum od niepotrzebnych postów.
bo jak mogę to zawsze pomogę, no ale taki newbie nie wie jak podziękować..
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Post autor: de-sonic »

Za każde założone konto jest kasa dla forum ;D więc te noobki niech piszą :P

Mi tam nie przeszkadza :p Zamiast tego, proponuję aby moderator częściej do działu zaglądał i głupie posty kasował ;)
Awatar użytkownika
Andy Jones
Weteran

Post autor: Andy Jones »

ale zajzyjcie do dzialu wasze produkcje...jak sa oceniaane to jest masakra...
Awatar użytkownika
Cj Ex3
Ekspert

Post autor: Cj Ex3 »

ToXTi pisze:mieli więcej niż te 10-20 postów na koncie
Nie wiem czy wiecie, ale jest już jedno takie ograniczenie, a właśc. zasada - każdy kto ma mniej niż 3 posty ma kilkakrotnie razy więcej spamu od normalnego usera ^^

O ograniczeniach dostępu związanych z postami było już tysiąc razy pisane a mimo tego dalej nikt nic z tym nie robi.

Ciekawe czemu?
Awatar użytkownika
CooperMaster
Ekspert

Post autor: CooperMaster »

ale od tego właśnie jest dział wasze produkcje :) zeby wrzucać swoje produkcje,nie wiem w czym jest problem?patrzysz na dział w którym coś sie dzieje a nie patrzysz na działy które wogóle stoją w miejscu :) nie potrzebna dyskusja :)
Awatar użytkownika
MARCO VAN HAYDEN
Specjalista

Post autor: MARCO VAN HAYDEN »

Zgadza sie nabijanie postow to bezsensu.Oceniam a raczej komentuje utworki bynajmniej staram sie ale nie zawsze.Poniewaz ocena utworu malo sie liczy wazniejsza jest krytyka podpowiedz to motywuje do jeszcze wiekszego wkladu w utwor.Ale to tylko moje zdanie.A dac 100 komentow jest porazka bedzie smietnik z tego,bo kazdy user nowy skomentuje fajne albo dodalbym zamienilbym.
Awatar użytkownika
radekdudek11
Specjalista

Post autor: radekdudek11 »

otoz to . milo jest jak ktos cie ocenia , najlepiej pozytywnie hehe, ale prawda jest taka ,ze rozwinelo by sie to w zlym kierunku , juz teraz czesto mozna zopaczyc opis do kawalka typu (dobre , jak dla mnie zajebiste?) po co tego wiecej , a co do strefy wasze produkcje , no coz ::::::::::: :)
ODPOWIEDZ