witam

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
justdance

witam

Post autor: justdance »

cześć. mam 15 lat i dołączyłem do tego forum ponieważ kocham gadać o muzyce. gram nawet na keyboardzie ale średnio mi to idzie ;/ . mam nadzieję że spotkam tutaj dojrzałych ludzi którzy nie będą... hmmm... ignorantami? jeśli chodzi o czyjeś gusta. teraz słucham wielu stylów muzycznych, dawniej głównie techno. nie mam określonego ulubionego artysty ale doceniam takich jak: Black Eyed Peas, Lady Gagę, Madonnę, George'a Michaela, Grace Jones, The Beatles, i wiele innych. część osób się pewnie zdziwi że nie ma tu MJ. owszem, uważam że był świetny, ale jakoś minęła mi już "faza" na niego. to chyba tyle :D .
DJ EILLES

Re: witam

Post autor: DJ EILLES »

witam i pozdrawiam jesli mówisz ludzi ignorantami niema takch kazdy jest miły dla kazdego wiem sam :) powodzenia
Awatar użytkownika
Mietkas
Weteran

Post autor: Mietkas »

Witam i pozdrawiam
Pamietaj jak ty do ludzi to oni takim samym sie odplacaja
To moje motto jak ty to oni tak samo
Pozdrawiam :)
romeoxx

Post autor: romeoxx »

witam ;) szkoda ze nie znamy twojego imienia :)
bardzo milo ze sluchasz z tego co widze glownie Pop/Dance/Rnb i ze sie nie ograniczasz :D
Pozdrawiam Piotrek ;) milej zabawy :) Mam nadzieje z3e bedziesz aktywnym uzytownikiem i bedziesz sie wypowiadac w tematach zalozonych przez uploaderow ;)
ToXTi

Post autor: ToXTi »

witam i pozdrawiam ;) ciekawa ksywka ;) naprawdę ;) zapraszam do upowania i oceniania ;)
Awatar użytkownika
Mr.IKEA
Klubowicz

Post autor: Mr.IKEA »

witam i pozdrawiam ;]
Awatar użytkownika
Dimitri G
Klubowicz

Post autor: Dimitri G »

Witam:-)