JKM to człowiek, który publicznie stwierdził, że dzieci niepełnosprawne powinny chodzić do szkół specjalnych, bo inaczej "zarażą" zdrowe dzieci swoją niepełnosprawnością... gratuluję faworyta
JKM to dosyć kontrowersyjny polityk,ale oprócz dostrzegania i bardzo rzeczowego wykładania popełnionych błędów przez innych,należałoby podać alternatywne rozwiązanie.Być może takie ma i być może ma ciekawe wizje na Polske oraz racjonalne rozwiązania istniejących problemów,ale na ten temat nie wiele mi wiadomo,więc z głosem na niego na dziś dzień bym sie wstrzymał,bo ciekawa osobowość i haryzma mogą nie wystarczyć,ale plus dla niego,bo napewno wymyka sie schematowi dzisiejszych sztywnych i bezjajecznych polityków.
Kampania Korwina-Mikke, zapraszam do czytania i oglądania. Jedyny polityk który wie co mówi i mówi z sensem.
nie wiesz co piszesz durny człowieku... JKM w jednych swoich wypowiedzi nawołuje aby każdy facet miał broń...dalej dlaczego polska nie ma planów podboju innych krajów :-D :-D :-D
Wiesz po kiego wała on namawia? Wszystko jest dla ludzi a ten człowiek chce żeby tak było z bronią. Żebym mógł zayebać kolesia który wkradł się do mojego domu i mordował mi rodzinę. Coś a'la USA. Niestety może nie pamiętasz ale żyjemy w kraju w którym ciągle jest tak że za obronę własną i za pobicie osoby która nas atakuje dostajemy wyrok w prezencie