problem z fl ...
problem z fl ...
sample są inaczej rozłożone i niemoge użyc wtyk do master'a ...
ktos mi cos tu podawał że mam zrobić jak tak to dawać temat D:
ktos mi cos tu podawał że mam zrobić jak tak to dawać temat D:
Re: problem z fl ...
Twoim największym problemem jest to ,że jeszcze nikt Ci nie urwał od internetu:-)
- Dj Spector
- Specjalista
moze wiecej szczegółów co doradzimy bo jak narazie to zbytnio nie wiem jak ci pomoc...
jak masz po lewej stronie te sample itp. to pasek do zjeżdzania w dól jest prawej a nie po lewej zrobil mi sie mniejszy jakiś,a wtyki to chce użyc i jest tylko pierwszy wogóle panel od danej wtyki niema. np. wlaczasz sytrusa i masz tylko 1 synth i niemożesz dalej przełaczać bo niema załącznika z panelem od tego .llooll
Potwierdzam :-) Daj adres i ci pomożemyDimitri G pisze:Twoim największym problemem jest to ,że jeszcze nikt Ci nie urwał od internetu:-)
A co do twojego szerszego wyjaśnienia, to rozumiem jeszcze mniej niż na początku.
"To po lewej gdzie są sample itd" - rozumiem, że masz na myśli browser, ale niestety nie ma żadnej możliwości aby zmienić rozmiar paska i jego pozycję. Dodatkowo: sprawdzałem w FL4, 8 i 9 - we wzszystkich pasek jest po lewej... There is no way to put it at the right side!
Co do twojego nicku z youtube'a w sygnaturce, MINIMALvsANIMAL, to faktycznie można się zastanawiać czy twój mózg jest minimalny rozmiarem czy należy do zwierzęcia.
Pozdro.
Edit: Po prawej stronie pasek jest tylko wtedy jeżeli CAŁY BROWSER przeniesiesz na prawą stronę lub wyciągniesz na środek. Jeżeli o to ci chodzi to pisz wprost.
gorzów wlkp,prądzyńskiego 4/2 zapraszam
nick: MINIAMALvsANIMAL dlaczego?
minimal kontra zwierzęta i wogóle to rymu specjalnie .
DAVIDSOUR pisze:gorzów wlkp,prądzyńskiego 4/2 zapraszam
Jak masz pasek po lewej stronie to on jest zle rozstawiony i wogóle all jest zle ! A wtyki to sie wlaczają tylko niema panelu! Da się na to cos zrobić ktoś cos podawał tylko wy tematy zamykacie i poh . . .. .!
- Dj Spector
- Specjalista
Co do paska... to chyba chodzi o to ze poprostu ci uciekl z miejsca gdzie powinien byc... rozwiązaniem jest... do gory w menu wybrać, Viev,... arrange windows, i default... chyba ... a co do tego drugiego... nie mam pojęcia...