Wolne ładowanie nut na vdj
-
Martuso
Wolne ładowanie nut na vdj
Wiecie moze co moze byc przyczyna długo ładujących sie nut na VDJ np 5 minutowych , normalnych nut nie setów . wczesniej mi dobrze chodziło nuty ładowały sie w pare sekund , a teraz nawet seta nie mozna zrobic , a szczegulnie jeszcze wolniej chodzi jak nagrywam , napiszcie cos na ten temat pomorzcie jak wiecie jak
- radekdudek11
- Specjalista
Re: Wolne ładowanie nut na vdj
Zapewne reinstal programu juz robiles,a jak nie to zrob.
Druga przyczyna system,moze byc zainfekowany co moze skutkowac spowolnieniem pracy programu.niektore syfy nawet blokuja dostep wiec masz szczescie.
Pamiec virtualna tez moze byc zapchana ,to tez moze byc powod,wylacz zbedne programiki ,moze pomoc
Druga przyczyna system,moze byc zainfekowany co moze skutkowac spowolnieniem pracy programu.niektore syfy nawet blokuja dostep wiec masz szczescie.
Pamiec virtualna tez moze byc zapchana ,to tez moze byc powod,wylacz zbedne programiki ,moze pomoc
-
Martuso
Reinstalowałem i nic nie dało , i tez zeskanowałem dyski i tez nic nie pomogło . ale ta pamiec virtuala jak mam zapchana to jak ją zwolnic?
Chodzo to ze wchodze w CONFIG , browser I tam na dole są (check , clean i fix to mam nacisnąc clean zeby zwolnic pamiec na Vdj?
Chodzo to ze wchodze w CONFIG , browser I tam na dole są (check , clean i fix to mam nacisnąc clean zeby zwolnic pamiec na Vdj?
- radekdudek11
- Specjalista
polecam POWER UP XP tam sa opcje do oczyszczania dysku i takich tam pierdul . . . jest tez opcja do zwalniania pamieci .Wiele programow zbednych uruchamia sie wraz z systemem , ty nawet o tym nie wiesz , a one zapychaja ramy . Jezeli problem jest uciazliwy REINSTAL systemu pomoze napewno . To sie zdaza , takie czasy z tymi kompami ,ze sa tak szybkie iz trudno to ogarnac,a jak cos spowolni to trzeba od nowa wszystko wgrywac
mozesz , z tad pobrac ,nie wiem chyba demo ale zastosowac mozesz
Wiedz tez, ze antywiry nie wykrywaja wszystkich virow ,
Kod: Zaznacz cały
http://download.chip.eu/pl/download_pl_54855.htmlWiedz tez, ze antywiry nie wykrywaja wszystkich virow ,
-
Martuso
nawet format dysku robiłem i nic a z tym antywirusem twoim nie moge sie ogarnac gdzie tu sie skanuje a do tego po angielsku naprawde chyba jest gorszy od tego mojego ale moze dojde do tego
- radekdudek11
- Specjalista
To pozostaje tylko i wylacznie sprzet , cos ci siada najwyrazniej .to tylko maszyna ,u mnie tuz przed paskiem ladowania systemu jest czarny ekran przez dwie minuty , nie moge go sie pozbyc nawet demontarzem sprzetu i jego ponownym zlozeniu o formacie nie wspomne , ach te maszyny
-
Martuso
No i chodzi musiałem wyczyscic wiatraczek w kompie ze skanowac dyski Avastem polecam program . i jak narazie działa
Virtual DJ bardzo obciąża system windows (od 5 generacji programu) więc często przydałaby się defragmentacja dysku
jeżeli przeszkadza ci to albo masz mało wydajny komputer to polecam Traktora Trójeczkę
jeżeli przeszkadza ci to albo masz mało wydajny komputer to polecam Traktora Trójeczkę