Co do poprawy na forum?
Co do poprawy na forum?
Szykuje sie mały update forum i chciałbym usłyszeć propozycje i uwagi jakich funkcji brak, które by wywalić a które zmienić.
Wszystkie posty wezme pod uwage
Pozdrowienia
Ps. wyglądu forum nie zmienie, co najwyzej zrobie mały lifting ; )
Pozdrowienia
Ps. wyglądu forum nie zmienie, co najwyzej zrobie mały lifting ; )
- David Beilan
- Ekspert
Re: Co do poprawy na forum?
CiekaweChomik pisze:Szykuje sie mały update forum i chciałbym usłyszeć propozycje i uwagi jakich funkcji brak, które by wywalić a które zmienić.
- MARCO VAN HAYDEN
- Specjalista
No wlasnie a jak by sie dalo bo nie wiem to te przekierowywanie na inna strone mozna by zlikwidowac chodzi mi np odsluch na zippyshare wciskam linka i pozniej ponownie to jest troszke meczace no coz pomysl jak kazdy ale bylo by przyjemniej gdyby tego nie bylo
-
Paul Van Measure
Jak dla mnie to funkcja zmiany nicku powinna być włączona do ustawien profilu. Zobacz ile osob prosi o zmiane nicku i nic (ze mna wlacznie)
- MARCO VAN HAYDEN
- Specjalista
Wlasnie wlasna ingerencja co do wlasnego profilu rowniez powinna byc wieksza
-
romeoxx
jak dla mnie to powinno akurat zostać bez zmian bo te nicki zmieniają wciąż albo dzieci albo osoby które nie wiedzą co ze sobą zrobić.To błazenada. Poza tym powinny być ograniczenia co do zmiany nicku bo niektórzy przeginają co chwilę chcą zmieniać.Dj Pablo$ pisze:Jak dla mnie to funkcja zmiany nicku powinna być włączona do ustawien profilu. Zobacz ile osob prosi o zmiane nicku i nic (ze mna wlacznie)
-
ChriZ
ode mnie:
- sb na górze strony + trochę większe okno,
- usunięcie przekierowywania,
- playerek do 4shared, youtube oraz supershare,
- sb od np. 50 postów (żeby nie było niemiłych sytuacji gdzie zbanowana osoba zakłada nowe konto i dalej klnie czy się kłóci na sb, lub włażą pijawki i "trują dupę". przy okazji jakaś mobilizacja do wkładu w rozwój 4um )
- antiflood na sb zmniejszony do 1sek (jak jest dużo osób i trzeba często odpisywać to się pojawia problem)
- stworzenie rangi RankMaster (zmiana nicków i obsługa rang, obsadzić max. 3 osoby) (ranga ze względu na odejście Deszcza z posady Admina)
- przeniesienie działu Eurodance do pozostałych i wyciągnięcie działu DNB na "wierzch" (ilość i częstotliwość wrzucania wrzutek wystarczająco chyba świadczy o tym, gdzie częściej jest upane)
- albo stworzenie i dopisanie do legendy albo całkowite usunięcie brązowej rangi
- całkowite przetłumaczenie wszystkich buttonów i komunikatów na 4um
- thanksy pod każdym postem (przynajmniej w działach pomoc czy sprzęt)
- coś przeciw botom (jakiś captcha, proste obliczenie i wpisanie wyniku czy inne cholerstwo)
narazie moim zdaniem tyle. jak coś wymyślę to jeszcze dopiszę
- sb na górze strony + trochę większe okno,
- usunięcie przekierowywania,
- playerek do 4shared, youtube oraz supershare,
- sb od np. 50 postów (żeby nie było niemiłych sytuacji gdzie zbanowana osoba zakłada nowe konto i dalej klnie czy się kłóci na sb, lub włażą pijawki i "trują dupę". przy okazji jakaś mobilizacja do wkładu w rozwój 4um )
- antiflood na sb zmniejszony do 1sek (jak jest dużo osób i trzeba często odpisywać to się pojawia problem)
- stworzenie rangi RankMaster (zmiana nicków i obsługa rang, obsadzić max. 3 osoby) (ranga ze względu na odejście Deszcza z posady Admina)
- przeniesienie działu Eurodance do pozostałych i wyciągnięcie działu DNB na "wierzch" (ilość i częstotliwość wrzucania wrzutek wystarczająco chyba świadczy o tym, gdzie częściej jest upane)
- albo stworzenie i dopisanie do legendy albo całkowite usunięcie brązowej rangi
- całkowite przetłumaczenie wszystkich buttonów i komunikatów na 4um
- thanksy pod każdym postem (przynajmniej w działach pomoc czy sprzęt)
- coś przeciw botom (jakiś captcha, proste obliczenie i wpisanie wyniku czy inne cholerstwo)
narazie moim zdaniem tyle. jak coś wymyślę to jeszcze dopiszę
Bazyl pisze:jak dla mnie to powinno akurat zostać bez zmian bo te nicki zmieniają wciąż albo dzieci albo osoby które nie wiedzą co ze sobą zrobić.To błazenada. Poza tym powinny być ograniczenia co do zmiany nicku bo niektórzy przeginają co chwilę chcą zmieniać.
zgadza się...
czasami trudno zorientować sie kto jest kto :o
jak dla mnie : w regulamie powinno być że NICK MOŻNA ZMIENIĆ TYLKO RAZ !!!! a nie jak WIATR
Wulgarnosc na sb dozwolona 
Nie no do rzeczy
:
Przede wszystkim zlikwidowac przekierowywanie,
Thx pod kazdym postem,
Ukonczyc legende rang.(music producer nie widze),
playerki do roznych serwisow,
Tyle narazie ode mnie. Jak cos sie przypomni. Dam znac.
Nie no do rzeczy
Przede wszystkim zlikwidowac przekierowywanie,
Thx pod kazdym postem,
Ukonczyc legende rang.(music producer nie widze),
playerki do roznych serwisow,
Tyle narazie ode mnie. Jak cos sie przypomni. Dam znac.
- radekdudek11
- Specjalista
W dziale Radio Shows zrobić poddziały np. A State of Trance, Trance Around The World, i inne najlepsze aucycje + poddział ogólny "Inne Show" (przenoszeniem bym mógł sam się zająć).
Nowy skład Jury do rekrutacji mp trzeba zrobić, bo sie rozpadł.
Uploader - wyższy próg wrzutek .
Biografie - wywalić tematy, zrobił tam sie syf troche, stare są te biografie ogólnie i sie powtarzają non stop + podzielinćna "zagraniczni" i "polscy" (też w sumie mógłbym też to ogarnąć jakoś)
Nowy skład Jury do rekrutacji mp trzeba zrobić, bo sie rozpadł.
Uploader - wyższy próg wrzutek .
Biografie - wywalić tematy, zrobił tam sie syf troche, stare są te biografie ogólnie i sie powtarzają non stop + podzielinćna "zagraniczni" i "polscy" (też w sumie mógłbym też to ogarnąć jakoś)