Witam . ;)

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
ZiomQ

Witam . ;)

Post autor: ZiomQ »

Witam,

Jak część zauważyła zarejestrowałem swoje konto już jakiś czas temu, jednak nie zauważyłem działu "Przedstaw Się.", tak więc przyszło mi to zrobić w tym momencie. Mam na imię Kamil, jestem z Poznania, powodem utworzenia konta na muzikum.pl była potrzeba pobrania pewnej płyty poznańskiego rapera - Piotra Górnego "Gurala". Interesuję się m.i.n. motoryzacją, sportem i polską ale i zarówno zagraniczną muzyką. Kilka lat temu zostałem absolwentem podgatunku Hip-hopu - rapu. Moja przygoda zaczęła się jak mój kolega kupił mi płytę Beat Squad'u, po odsłuchaniu kilku pierwszych utworów kompletnie zmieniłem podejście do tego gatunku, byłem wcześniej zakompleksionym "technojebem", który nie "trawił" hip-hopu i tępił go na każdym kroku. Mam nadzieję, że będzie nam się dobrze razem współpracowało i unikniemy jakiś nie daj boże niepotrzebnych sprzeczek z innymi użytkownikami.

Pozdrawiam !
Awatar użytkownika
pecherek
Ekspert

Re: Witam . ;)

Post autor: pecherek »

witam witam kolege :D napewno bedzie nam sie dobrze wspolpracowalo i o sprzeczkach nie bedzie mowy :)
ODPOWIEDZ