Co masz na myśli mówiąc tuputupu ? Ten dźwięk co jest 0:44 mnie powala "Uhuhu" Fajnie się rozkręca, fajne pianinko, motyw główny zaisty chaos O tak ! Pobaw się panoramą, rozłóż trochę dźwięki i będzie git majonez
od 31 sekundy przestaje czaic a to wczesniejsze bylo calkiem zaje, ten motyw z pianinem gdybys przesunal cala melodie 1/2 beatu do przodu, zeby nie bylo akcentow rowno z perkusja to mogloby wyjsc z tego cos zajegenialnego
poweim szcerze ze juz nie nadarzam za Toba. poczawszy o zakreconego stylu mondo ktore trwas do dzis w jakims elemenci polaczenia z jazzem co mi sie podoba nawed...ale nie pszypuszczal bym ze bedziesz tworzyl hip-hop ,jazz jak i beatbox patrzac na twoje poczatki .fajnie ze nie podarzasz tak jak kazdy za komercja 'bez obrazy dla innych" laczysz jakos te rozne style i przez to kreujesz swoj orginalny styl ktory mowiac prawde moze przejawic sie w wielki suykces.
a co do utworu widac ze bardzo pracujesz nad muzyka i slychac wielka technike ale brakuje mi tu jakiegos pier.olniecia w twoim wykonani jakioegos mocnego kicka czy tez glebokiego bass nie mowie ze ten jest glupi, wrecz przeciwnie lecz jakos brakuje mu mocy. ogolne polaczenie jak i barwa dzwiekuw na poziomie.... pracuj pracuj bedzie z ciebie elita polskie muzyki. Pozdro