Podsumowanie;)

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
CooperMaster
Ekspert

Podsumowanie;)

Post autor: CooperMaster »

Koleżanki i koledzy uploaderzy ;) zbliża sie wielkimi krokami koniec roku obfitującego w prawdziwe muzyczne perełki,dlatego mam taką propozycje aby każdy z nas zaczął podsumowywać ten rok prezentując nam swoje perełki z naszych ulubionych gatunków muzycznych :D
Podejrzewam ze większosc z nas juz o czyms takim myśli wiec dlaczego by nie zrobić za jakiś czas wielkiego tematu jako taki prezent od uploaderów dla userów naszego 4um ;) romeoxx juz pisał ze szykuje coś takiego,czyli powtórzenie sukcesu "I love House music" nie bedzie trudne ;)
pozdrawiam CooperMaster
HardCore
Weteran

Re: Podsumowanie;)

Post autor: HardCore »

Ja postaram się coś z Transu przygotować :D
Wysokich transferów wszystkim uplołderom :D :D :p
Awatar użytkownika
CooperMaster
Ekspert

nkie widze narazie wielkiego odzewu,ale wypowiedzcie sie czy wolicie duzy temat ze swoimi propozycjami czy wolicie duzy temat z głosowaniem xD
Osobiście byłbym za duzym tematem bez głosowania bo chce wszystkie gatunki w jednym temacie bez podziałów ;)
Także czekam na wasze opinie :D
Yasman

Post autor: Yasman »

ja moge sie na to pisac xD czas również powinien sie znaleźć :D
Norbi66

Post autor: Norbi66 »

Siemanko ;) Chociaż mam słaby transfer ale przyłączam się do kolegów bez żadnych fochów ;) Jeden wielki temat bez głosowania byłby najlepszym rozwiązaniem.I chyba trzeba pomału się za to zabierać aby jak najlepiej wypadło ;) My będziemy zadowoleni wtedy gdy user będzie ucieszony,bo na tym to polega,Pozdrawiam ;)
Awatar użytkownika
mario55
Ekspert

Post autor: mario55 »

Jestem za jak najbardzej pozdrawiam.
Awatar użytkownika
oliva500
Ekspert

Post autor: oliva500 »

Oczywiście jeastem za ;) Jeden temat ze wszystkimi gatunkami to najlepszy pomysł :D
Awatar użytkownika
Lizaczek88
Użytkownik

Post autor: Lizaczek88 »

Oczywiście jak można odmówć... :) Tylko Cooper'ku niestety musisz mi kompa udostepnić:p:p
Awatar użytkownika
władyss
Ekspert

Post autor: władyss »

ok. jak najbardziej, jak bez głosowania to jeden temat wszystkie gatunki
Yasman

Post autor: Yasman »

Wypadaloby wstepnie ustalic jak bedzie wygladac ta akcja - okreslic jakis termin dostarczenia linkow itp. Co Wy na to?
Awatar użytkownika
dziodek
Ekspert

Post autor: dziodek »

oliva500 pisze:Oczywiście jeastem za ;) Jeden temat ze wszystkimi gatunkami to najlepszy pomysł :D

popieram

:rock: + :punk:
python89

Post autor: python89 »

Pomysł jak najbardziej dobry :D Mogę coś poupać z hałsu i trochę transu. Przy "I Love House Music" wypaliło więc teraz też powinno się udać. Tylko dobrze by było już ustalic termin oddania linków żeby się wyrobić bo trochę roboty z tym bedzie ;)
Awatar użytkownika
CooperMaster
Ekspert

słuchajcie myśle ze jak poprzysyłacie mi linki do jakiegoś 14 grudnia to bedzie ok,postaram sie zeby nie powygasały a temat bede zakładał troszke przed swiętami ;) także do pracy moi mili :) działamy ;)
ODPOWIEDZ