Mike De Ville - Pump It Up (Rico Bernasconi & Max Farenthide Remix)
Re: Mike De Ville - Pump It Up (Rico Bernasconi & Max Farenthide Remix)
czy ja wiem??
cos kreci ale nie wiem jeszcze co
Moze pozniej zabiore narazie odsluch
cos kreci ale nie wiem jeszcze co
Moze pozniej zabiore narazie odsluch
hmm czy ta nutka nie jest zassana z wrzuty i pogorszona jakość?
jeśli tak to to jest full tylko przyspieszony (oryginał ma prędkość 130.00 BPM, a ta ma 135.28 BPM) pozatym oryginalny full łatwo dostępny na necie. pozdro
- marcinek9348
- Klubowicz
tak super jesteście naprawdę świetni że macie Full !!! 
resslu nuta przed premierowa.... i zmień ten ospis nuty że mogę się wymienić jak bana nie chcesz dostać !!!!
że podałeś długość i wage fulla to spoko nic takiego
ale nie oferuje się wymian przed premier!!! 
Dużo osób posiada nuty przed premierowe, ale zachowuje się dla siebie, do czasu premiery, a nie oferuje na forum wymiane....
Pozdro!!!
resslu nuta przed premierowa.... i zmień ten ospis nuty że mogę się wymienić jak bana nie chcesz dostać !!!!
że podałeś długość i wage fulla to spoko nic takiego
Dużo osób posiada nuty przed premierowe, ale zachowuje się dla siebie, do czasu premiery, a nie oferuje na forum wymiane....
Pozdro!!!
Zgadzam się z Marcinem gdyby to było sąsiednie forum to już dawno byś dostał bana i by był spokój. Myślisz że błyszczysz ?? tyle ludzi znam tu na forum co mają zapewne 6 razy więcej pp niż Ty i się tym nie chwalą. Jeszcze śmiesznie proponuje że się wymieni pp szkoda że nikt z moich znajomych nie jest adminem tego forum dużo by się na nim zmieniło... Wrzucisz tu fulla fajnie i co z tego że dostaniesz mase komentarzy i thx jak połowa z nich będzie krytyką... więc zastanów się zanim coś wrzucisz... a jak nie jesteś pewny to zapytaj kogoś... ZAL ZAL ZAL tych wszystkich co wrzucają pp
zamknąć się
sami szczoty cieszycie jak macie PP i wypowiadacie się na forach "posiadam, nutka wymiata" itp, itd więc wiecie jak to jest
napisałem już do CooperMaster żeby skasował tego posta
więc ludzie trochę luzu
to tylko piosenki XD