Zippy jakosc skaszanila(reverb delay)ale jak ktos zechce to odslucha na normalnym playerku a wyszlo mi takie cos ale co to za nutencja jakiego przedzialu to znowu nie mam pojecia eksperymentowalem z dzwiekami co sadzicie??
hm jakieś to dziwne jest i nie do konca pewien jestem ze to "zasluga" zippy. generalnie czuje power jakby, ale do mnie osobiscie on niezbyt przemawia. ostatnio jakis chory leb mam
Zippy z ogolu kaszani za duzo verba i delaya dalem ale mniejsza o to widze ze tu nie ma polotu czlek ktory robi wlasne mysli w nucie ale coz nikt nie musi komentowac ale z reguly po co tu cala sielanka?? by siedziec na SB? nie wiem ja faktycznie malo komentuje ale co mam komentowac jak wiekszosc mi sie podoba(nuty)a nie znam sie i raczej nie poznam gatunkow no electro znam juz ale nie moj gust
carramba tez to zauwarzylem choc na muzikum ostatnio zadko przesiaduje to zawsze jakiegos komenta czy upka zapodam , a tu ostatnio wszyscy pouciekali Rotation nowy jest i nikt nie startuje BAD TIMES
CO do nut 1 to taki tiestowy walek troche , melo mi wpadlo w ucho i juz nie szukalem bledow.moze byc dobrze jak skonczysz
2 no faktycznie bass ma znaczenie ,zaostrzyl nieco klimat, brzmienia wydaja sie mocniejsze ,