Problem z zakładaniem nowego tematu!

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
Polar
Ekspert

Problem z zakładaniem nowego tematu!

Post autor: Polar »

Witam! Mam pewien problem dotyczący zakładania tematu. Chodzi o to że gdy zakładam nowy temat lub post to czasami muszę pisać używając znaków HTML, a czasami normalnie moge naginać. Od czego to zależy? Proszę o jakieś porady.

Kod: Zaznacz cały

http://www.myspace.com/djpiotrekkmusic
:oops:
Awatar użytkownika
Cj Ex3
Ekspert

Re: Problem z zakładaniem nowego tematu!

Post autor: Cj Ex3 »

Nie za bardzo rozumiem, wypowiedz się jaśniej bo chyba nie przeczytałeś swojej wiadomości po napisaniu ;p

Jedyne co mogę na razie poradzić to żebyś wyłączył u siebie WYSIWYG (o ile go włączałeś ;) )
Awatar użytkownika
Polar
Ekspert

Post autor: Polar »

chodzi o to że, nowe tematy lub posty jakie zakładam muszę pisać ze znakami HTML, a innym razem normalnie bez tych znaków, czyli same literki.
Awatar użytkownika
Chomik
Weteran

Post autor: Chomik »

Pewnie kiedyś przy zakładaniu któryś z pozostałych adminów zaznaczył niechcąco opcje zezwalającą pisanie HTML'em, niedługo wyłącze to w każdym z działów
Pozdrowienia
Awatar użytkownika
Cj Ex3
Ekspert

Post autor: Cj Ex3 »

No ja pier.... dzięki htmlce forum znacząco się rozwinęło: filmiki z jutuba, własne kolory playerków zippyshare, można by nawet wrzucać odtwarzacze z innych hostingów...

Chomiczku kochany, nawet jeżeli ktoś to zrobił przez przypadek, proszę, przywróć nam tą opcję...
ODPOWIEDZ