[08.03.11] Olej - The Fairy Forest [Trance]

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
89ninja89
Użytkownik

[08.03.11] Olej - The Fairy Forest [Trance]

Post autor: 89ninja89 »

Kolejna moja produkcja w stylu Trance. Ostatnio mam bardzo duza wene - wydaje mi sie ze jest to spowodowane nadchodzaca wiosna :D Wam wszystkim rowniez tego zycze. Produkcja hmm... Co tu duzo mowic, sami ocencie - czekam na Wasze opinie i komentarze.

"The Fairy Forest" [Trance]

Kod: Zaznacz cały

http://www.youtube.com/watch?v=2Ms16a-hByE
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
dj_aryan
Użytkownik

Re: [08.03.11] Olej - The Fairy Forest [Trance]

Post autor: dj_aryan »

Ciekawa kompozycja, fajna linia melodyczna, jak dla mnie 10/10 ;)
Awatar użytkownika
Ciastek
Specjalista

Post autor: Ciastek »

Świetne :) 1:50 i przestałem patrzyć na to jak na produkcje kogoś z muzikum tylko dałem się ponieść melodii i muzyce :D Najbardziej podoba mi się ten dźwięk tego lead'u pojawiający się już w 1:22 i lecący w tle w tym budowaniu klimatu (ten taki "flecik" :P ) :D
W ogóle motyw od 1:21 do 2:44 jest świetny :D Później i wcześniej oczywiście też elegancko ale ten akurat motyw słucham już któryś raz z kolei :P
Awatar użytkownika
satan666
Weteran

Post autor: satan666 »

Bardzo dobry numer świetny motyw :) Godny trance :) W ogóle na youtubie masz godne produkcje ;) Polecam też innym posłuchać ;)
Awatar użytkownika
89ninja89
Użytkownik

Post autor: 89ninja89 »

Dziekuje Panowie za dobre slowa. Staram sie wykonywac to co lubie jak najlepiej. Trance to moj inny swiat w ktorym moge wyrazic nastroj ktory w danym momencie mnie ogarnia :) Taki sposob wyrazania siebie w muzyce stwarza mi mozliwosc np odstresowania sie :)

Polecam posluchac innycg moich produkcji, ktore znajduja sie wlasnie na moim profilu YT, moze ktoremus z Was cos jeszcze wpadnie w ucho :)

Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje
Awatar użytkownika
Brizzer
Ekspert

Post autor: Brizzer »

B.Dobry klimat. Motyw imponujacy.
Mix dosyc pada i przede wszystkim zabiegi masteringowe wypadaloby zrobic.
Awatar użytkownika
Violet Rocket
Specjalista

Post autor: Violet Rocket »

Tak! Naprawdę świetna atmosfera! Uwielbiam las a takie dźwięki właśnie z lasem mi się kojarzą. To, że nie tylko posłuchałem ale i spodobała mi się taka odmiana Trance'u to znaczy, że musiało być mega : )

Technicznie BEZ ZARZUTU, wszystko jest extra, jak zawsze. Z wszystkich Twoich produkcji, które wcześniej słuchałem ta przypadła mi do gustu najbardziej.

Cieszy mnie, że są osoby, dla których muzyka ma o wiele więcej znaczeń w życiu. Ktoś, kto nie produkuje sztampowych i nieambitnych gatunkowo produkcji tylko wie do czego zmierza i co chce przekazać <high-five!>
Awatar użytkownika
deepyo
Klubowicz

Post autor: deepyo »

oczywiście zgadzam się ze wszystkimi wcześniejszymi postami.. świetna kompozycja.. brawo
Awatar użytkownika
tylerg
Nowicjusz

Post autor: tylerg »

Postanowiłem sprawdzić twoje piosenki, ponieważ w moim temacie w komentarzu napisałeś, że także robisz w trance'ie.

Więc podoba mi się twoja muzyka. Jest to właśnie typowy trance. Widzę że kierujesz się także radami, które mi dałeś. Nie wiem ile ty robisz w tym gatunku, ale jakby master jest słaby, albo jakość YouTube. Właśnie dlatego mam dylemat i nie postawię oceny. Wyślij mi ten kawałek, to wtedy podkuszę się do postawienia oceny ;)
Awatar użytkownika
Darkness Deep
Klubowicz

Post autor: Darkness Deep »

Siema
Ten kawałek jest boski! mi wszystko pasuje motywy są eleganckie! wszystkie! 11/10 ; P i tytuł też pasuje do melodii :)
pozdro :D
Awatar użytkownika
Jinpachi Futushimo
Weteran

Post autor: Jinpachi Futushimo »

Nuteczka wymiata,ciekawy trance ;) dobrze dobrane barwy poszczególnych lead'ów,wszystko do siebie pasuje i to bardzo ;) nie mam żadnych zastrzeżeń ;) zapraszam do siebie ;)
Futushimo
ODPOWIEDZ