[01.05] House Flare - Give me the groove (Dj Herman rmx) [Dance]

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Dj Herman DST
Weteran

[03.05] House Flare - Give me the groove (Dj Herman rmx) [Dance]

Post autor: Dj Herman DST »

[ZAKTALIZOWANE] Taki tam zalążek remiksu nuciwa :) wiem ze ni bardzo rozpoznawalny kawałek :)

edit: ale zippy perkusje skonsumowało :D TAK Ohma wokal niestety z fałszami, na sucho jest jeszcze gorzej. kolegi siostra zawyła w tym kawałku. ratuje to, że nie robie Cascady czy czegoś co remiksują wszyscy po tysiac razy :D
Awatar użytkownika
lsudny
Ekspert

Re: [01.05] House Flare - Give me the groove (Dj Herman rmx) [Dance]

Post autor: lsudny »

Stopa niesłyszalna, werbel jak dla mnie do wymiany. Treści oceniać nie będę.
Awatar użytkownika
Dj Herman DST
Weteran

Ha Ha stopa niesłyszalna :D Master to indywidual wiec nie jest błędem glośność stopy, z moim starzem nie mam problemów na tym etapie wiec wybacz ale dla mnie wnosisz tylko subjektywną opinię. generalnie to spodziewam się jakiś MĄDRYCH komentarzy, nie róbcie z muzikum 4clubbers please :// się pozmieniało tu widzę. ale dobra to opinia i ocena nuty wiec luzik :) i sorry za OFFTOP mody
Awatar użytkownika
lsudny
Ekspert

Post autor: lsudny »

Ja Ci nie podaję subiektywnej opinii, tylko pokazuję błędy w miksie (nie masteringu). To rada, a nie hejtowanie. Ale jeśli sprawiłem problem to przepraszam.
Awatar użytkownika
Violet Rocket
Specjalista

Post autor: Violet Rocket »

A według mnie ten clapo-snare może zostać nawet, poprawiłbym wokal bo jest zdecydowanie za głośno w stosunku do reszty. Samej treści...no cóż, pompka jak pompka...jak kto lubi ale 1000 raz szkoda pisać to samo.
Awatar użytkownika
dycha
Weteran

Post autor: dycha »

Wokal za glośno jest. Darellowski basik nawet ujdzie :) Stopy na prawdę nie słychać, podbij ją na 100 hz i około 400 . Clap ujdzie jeszcze :) Nawet fajnie, melodycznie he ;)
Awatar użytkownika
Dj Herman DST
Weteran

nie chce mi się upać bo linka nie mam, ale kik naprawde wystarczaa tutaj cała perkusja jest jakoś z tyłu i cicho w tym plajerku :/
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

Post autor: DjOhma »

no co racja to racja ;D .. nie znam oryginału i powiedz mi czy ten Vocal tak fałszuje?? xD

nie podoba mi się szczerze mówiąc.. motyw z bassem ok ;) i co z tego, że są setki takich utworków..jak ktoś lubi takie rytmy to i milionowa nutka tego typu mu przypadnie do gustu ;) ... Stopę popraw jak koledzy wyżej już napisali.
ODPOWIEDZ