Dziwne zdarzenia O.o

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
Darkness Deep
Klubowicz

Dziwne zdarzenia O.o

Post autor: Darkness Deep »

Witam wszystkich ;)
chcialem się z wami podzielić moimi strasznie dziwnymi wydarzeniami, które miały miejsce na prawdę, no więc tak... wszystko zaczęło się gdzieś we wrześniu 2010 kiedy kupilem nowe biurko. postawiłem je w kącie dla odmiany i dodałem do biurka komputer. Po niedługim czasie nast&#261 ;p iła 1 awaria kompa a mianowicie spalił się zasilacz. Dobra, to jeszcze uszło ale po naprawie nie minął tydzień a tu kolejna awaria! Tym razem coś z biosem. komp nie działał ok 2 miechów i wkońcu naprawa :> ale kurde, po 2 tygodniach znowu! :o to już przesada! tym razem poluzowała się kość ramu. Ale minął miesiąc zanim to ogarnąłem. Teraz dłuższy okres spokoju a tu nagle! spalił się twardy dysk! to już zaczęło mnie denerwować! W szybkim tempie wymieniłem hdd i minął tydzień a spalił się monitor, a stalo się to dzisiaj! to już jest istna paranoja co tu się dzieje O.o nie wiem co o tym sądzić! to jest chore i nienormalne! przed wymiana biurka nie mialem ani jednej naprawy. może wy macie jakieś pomysły jak to wyjaśnic?O.o
Awatar użytkownika
Zalef aka Staffu
Ekspert

Re: Dziwne zdarzenia O.o

Post autor: Zalef aka Staffu »

żyla wodna xD Masz jakieś kwiatki na biurku? Mama moze ci je podlewa i moze gdzies przelew leci na komp :D ? Komp ci sie nie grzeje ? masz dobra wentylacje ?
Teraz czekac az ci grafa siądzie xD

A peropo biurko z Jyska ? takie z nadstawka :D ?
Awatar użytkownika
Darkness Deep
Klubowicz

biurko z ikei z tego co pamietam... i zwykle jest jak każde normalne biurko... a co em roślin to w moim pokoju jest tylko jakas paproć czy coś i jest ona daaaaleeeko od biurka. A jeśli chodzi o wentylację to jest ok a po 2 to biurko mam obok okna które prawie ciągle jest otwarte na ościerz więc tu ciągle się wietrzy... wgl paranoja jakaś z tym sprzętem O.o kiedyś (zanim te biurko wymieniłem) nic nie było uszkodzone a teraz to prawie normalka -.-
apropo sprzętu to pisze z komy bo laptop siostry, który był przeze mnie używany (na moim biurku xD ) w czasie awarii, jest w serwisie xD
sajrusova

Post autor: sajrusova »

Warto było by zmienić komputer na nowszy, niż płacić za te wszystkie naprawy. Ale czy warto go narażać na nawiedzone emocjonalnie biurko z buzującymi hormonami ? Nie, więc na twoim miejscu zakupiłabym tak że nowe biurko. :P Daj znać jak potoczyły się Twoje dalsze losy. ;)
Awatar użytkownika
KOT ANDRZEJ
Specjalista

Post autor: KOT ANDRZEJ »

Tylko czekam aż ktoś napisze, że to jest ingerencja nadprzyrodzonych sił :evil:
Awatar użytkownika
Zalef aka Staffu
Ekspert

Post autor: Zalef aka Staffu »

Jeżeli psuje ci sie komputer bo masz nowe biurko to wiedz - że szatan sie tobą interesuje xD
Awatar użytkownika
Zegar
Ekspert

Post autor: Zegar »

Nooo niezła akcja :D i nie mam żadnego wytłumaczenia na to. Chociaż podobnie miałem w starym kompie, ale przyczyną tego był stary komp :D
Awatar użytkownika
Darkness Deep
Klubowicz

no mój na 3 lata ledwo xD a laptop siostry ok roku a już w serwisie xD ale nie no, jak po odebraniu monitora z gwarancji jakaś rzecz jeszcze się zepsuje to zmieniam miejsce biurka i biurko chyba też bo to jest paranormalne xD
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

Post autor: DjOhma »

Może przy zmienianiu biurka coś naruszyłeś w kompie? :D i teraz się wszystko pierdzieli
Awatar użytkownika
Pawel1987
Ekspert

Post autor: Pawel1987 »

Czy bylo slychac strzały?
Awatar użytkownika
^Meril^
Klubowicz

Post autor: ^Meril^ »

klątwa xD
Awatar użytkownika
Darkness Deep
Klubowicz

tak, Paweł, było słychać strzały z kałasznikowa jak robert burnejka strzelał :-P a tak poza... ma ktoś w okolicach katowic jakiś stary monitor żeby oddać za darmo albo za 20zł bo mój dopiero za miesiąc mi zwrócą z reklamacji :/ -.-
Awatar użytkownika
lsudny
Ekspert

Post autor: lsudny »

jeśli Twój komputer protestuje, to wiedz że coś się dzieje
ODPOWIEDZ