Baner / logo forum

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
DOR3MI
Ekspert

Baner / logo forum

Post autor: DOR3MI »

A no właśnie. Tak się zastanawiałem nad tym czy można by zrobić mały konkurs na właśnie baner i logo forum. No niby mamy te słuchaweczki (z napisem techics :V ) i napis, ale gdyby tak zrobić coś większego, co by odzwierciedlało ducha naszego forum :cool: Logo np dodawałoby się jako okładkę do wrzucanych kawałków czy byłaby to fajna ikonka w zakładkach w firefoxie.

Co o tym sądzicie ? :ok:

Jak ktoś nie wie, o co mi chodzi niech wejdzie na stronę redmusic.pl czy forum.soundarea.org

Jeżeli taki temat już był, to proszę o zamknięcie.
Awatar użytkownika
David Beilan
Ekspert

Re: Baner / logo forum

Post autor: David Beilan »

Ludzie, macie tysiąc pomysłów - fajnie, ale przy obecnej władzy nie ma co się produkować. Mimo, że Deszczu może się zgodzić, to i tak ostateczną decyzję podejmuje chomik, który albo odpiszę za miesiąc, albo od razu wywali to do kosza ;)
Awatar użytkownika
DOR3MI
Ekspert

To był taki chwilowy przypływ pomysłów.

A może by tak zrobić vice-admina ? :P
Awatar użytkownika
David Beilan
Ekspert

Post autor: David Beilan »

No tak jak piszę, takim vice-adminem jest Deszczu, jednak on sam nie może o wszystkim decydować. btw. pomysł popieram, jakiś większy ruch może na forum by się zrobił.
Awatar użytkownika
T3L3T3LU
Specjalista

Post autor: T3L3T3LU »

Ja też pomysł popieram. Plan jest ambitny i zmusza do działania. Ale jak napisał kolega wyżej "Mimo, że Deszczu może się zgodzić, to i tak ostateczną decyzję podejmuje chomik, który albo odpiszę za miesiąc, albo od razu wywali to do kosza"
Awatar użytkownika
DOR3MI
Ekspert

Kurczę, szkoda, że nasza władza działa taaaaaaaaaak powoli. Myślę, że odświeżenie wyglądu przydałoby się. Bardziej atrakcyjny wygląda na pewno by zwiększył zainteresowanie.

Przecież to tylko obrazek... :(
Awatar użytkownika
d-vine
Klubowicz

Post autor: d-vine »

Co do działania władzy. Można na nią narzekać lub nie, ale czego by nie mówić, gdyby nie ona to nie byłoby tego forum :)

Co do logo. Nie da się ukryć, że przydałoby się nowe. Coś bardziej oryginalnego niż słuchawki, coś co zawierałoby w sobie muzikum bądź mzk, bądź samo M. Najleppiej, gdyby było utrzymane w barwach biało-niebieskich (tak jak szata naszego forum). Grafików nie brakuje (nie mówie o profesjonalistach), którzy chętnie zrobią to za darmo :)
Awatar użytkownika
Blue'Tone
Weteran

Post autor: Blue'Tone »

Skoro już tak mowa o banerze to ja dorzucę pomysł od siebie.
Może by tak skina forum zmienił?
Według mnie jest zbyt prosty i na pewno stali użytkownicy by się ucieszyli jakby wygląd całego forum się zmienił, a nie tylko jego logo.
Spory czas temu zmieniły się wyglądy rang, co mi osobiście się nie spodobało.. (wolałem te starsze..)
Podsumowując.. może jednak Chomik zgodziłby się umilić nam życie.. kto wie. :)

Edit. co do banera, jestem za. być może więcej osób zaglądałoby na forum i byłby to w pewien sposób znak rozpoznawczy muzikum. :p
Awatar użytkownika
yogi1221
Weteran

Post autor: yogi1221 »

Jestem za zmiana loga ! :)

Co do skinu. Też mi się przejadł i przydałoby się trochę urozmaicić to forum ;)
Awatar użytkownika
Cj Ex3
Ekspert

Post autor: Cj Ex3 »

Będzie nowy skin. Modzi już go widzieli, teraz Chomik go edytuje i w "najbliższym" czasie ustawi na całe forum :)
Awatar użytkownika
Blue'Tone
Weteran

Powiedz mi Krzysiek, że on będzie fajny xD bo jeśli nie to ja chce powrót do teraźniejszego :p
Awatar użytkownika
T3L3T3LU
Specjalista

Post autor: T3L3T3LU »

Mi ten odpowiada. Ale mile widziany byłby inny skin i inne logo. A w "najbliższym" czasie. Czyli liczmy, że na święta Bożego narodzenia będziemy mieć nowy skin i logo ;)
Awatar użytkownika
Blue'Tone
Weteran

Ja obstawiam, że w przyszłym roku dopiero coś ruszy w tym temacie :p
ODPOWIEDZ