a poza tym, jeżeli to miałaby być kolejna wiksiarska stacja to to bez sensu, jeżeli chcecie się za coś takiego brać, to niech to będzie miejsce dla wielu gatunków muzycznych : od psybientów ,aż do dubstepu
daje wszystko co mam że to nie wypali nie dla tego że to nie jest ciekawy pomysł, ale dla tego że nie jest to opłacalne Administracji, a jak wiadomo po co robić coś co kasy nie przynosi
Hmm. Trzeba troche wiedziec o radiu. To nie zadna yebana piaskownica xd zeby to co sie chce - wprowadzac.
A o ile mi dobrze wiadomo to trzeba miec zezwolenie na publiczne odtwarzanie utworow ktore kosztuje. Jezeli sie zrzucicie taka sumke (poczytajcie troche o tym) to ja sie pisze
Mowimy o legalnych i realnych rzeczach.
Dlatego zwracam uwage zeby na przyslosc lepiej miec pojecie o pomysle ktory chcielibysmy wdrozyc w zycie forum..
Z gówna bata na tym forum nie ukręcisz. Do Wszystkich zjadaczy chleba ogarnijcie pawiana i spier..alajcie z tego forum. Od przelomu 2009/10 to forum się nie rozwija
ja juz widzialem jak pewne forum muzyczne upadln na moich oczach.to jeszcze potrwa dlugo ale bedzie tylko ssane z muzy .koniec nadejdzie jak sie upy skoncza