To forum wymaga odczekania 180 sekund przed napisaniem kolejnego posta. WTF !?

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
DOR3MI
Ekspert

To forum wymaga odczekania 180 sekund przed napisaniem kolejnego posta. WTF !?

Post autor: DOR3MI »

"To forum wymaga odczekania 180 sekund przed napisaniem kolejnego posta."

Czy to jest żart? Było 30 sekund i wszystko grało i buczało. Teraz mam czekać 3 minuty żeby dodać post? Kpina. Może jeszcze zróbcie limit 10 postów dziennie.

To żeś Martin dowalił teraz z tym i tymi znakami (min 25 znaków w komentarzu). Forum i tak ma może z 50 aktywnych userów, a wy robicie wszystko, żeby było ich mniej. OK, wasza sprawa.

Po co to komu ?
Awatar użytkownika
Haxorek
Użytkownik

Re: To forum wymaga odczekania 180 sekund przed napisaniem kolejnego posta. WTF !?

Post autor: Haxorek »

to pocisnąłeś i to ostro i zgadzam się z twoja krytyką gdyż to jest bez sensu...Do tej pory każdy pisał posty np:"super!"Mega"10/10"zabieram!"i wiele wiele innych z dniem dzisiejszym nie da rady napisać krótko i na temat już trzeba wymyślać co do tego dopisać. A i powiedzcie mi tylko jeden powód, dlaczego takie ograniczniki są zrobione ?
Awatar użytkownika
Cj Ex3
Ekspert

Re: To forum wymaga odczekania 180 sekund przed napisaniem kolejnego posta. WTF !?

Post autor: Cj Ex3 »

Zgodnie z rozporządzeniem Deszcza od 20.12.11 [

Mówiłem im że to nie przejdzie, ale wszyscy mnie wyśmiali :D Moim zdaniem minuta i 40 znaków by wystarczyło :)
Jako rąbek tajemnicy ze strefy mogę ci tylko powiedzieć, że sam się do tego przyczyniłeś, będąc jedną z dwóch osób które podano w przykładzie spamerów elektrohałsu :) Potrzebujemy aktywności, nie miliona takich samych postów bez żadnego przekazu poza "thx" ;)

@Haxorek: Co za problem napisać "Wow, [nazwa artysty] nie zawiódł mnie i tym razem" albo "Świetna nutka :D Dzięki wielkie, thx poleciał :) "? Tylko przekazuj szczerą opinię, żeby tym razem nie pisać znów tysiąc razy tego samego. Na 4c jakoś wyszscy piszą po 30-100 znaków na nutkę i nikt nie narzeka...
Zobacz sobie

Kod: Zaznacz cały

http://muzikum.pl/search.php?searchid=228813
- na jedną stronę najkrótszy miał 30+ znaków, reszta dwa razy dłuższa...
Awatar użytkownika
Haxorek
Użytkownik

Post autor: Haxorek »

Gdy klikłem w "moje posty" wyskoczył komunikat "Niestety. Brak wyników"Pomyśl sam czy "dzięki wielkie"tak jak sam napisałeś by nie wystarczyło ?Z twojej wypowiedzi wyszło że większość forumowiczów to spamerzy by tylko dobić ileś tam postów i zdobyć rangę ...
Awatar użytkownika
Krisss
Specjalista

Post autor: Krisss »

Ilość znaków jest troszke za duża, ale 3 min, to nie jest tak dużo, jeśli sie odsłuchuje piosenki przed dodaniem komentarza a nie leci się z marszu byle by nabić ileś postów ;)
Buzzcreatorz jeśli byś odsłuchiwał komentowane piosenki to by ci te 3 min ani troche nie przeszkadzały ;)
Awatar użytkownika
R3haB
Specjalista

Post autor: R3haB »

Ja negocjowałem , żeby zniżono do 10 co najwyżej albo żeby tego nie było w niektórych działach tylko , np. zabawy .
Awatar użytkownika
Cj Ex3
Ekspert

Nie wszystko się podoba, nie wszystko da radę przesłuchać od początku do końca, ja tam byłem za 90-120 sekund. Ale komentarze służą do wyrażania opinii, od dziękowania są tutaj thanksy (czy tam lajki). Więc nie ma sensu pisać "thx", "dzięki wielkie", "super", "11/10" skoro można wyrazić więcej jednym przyciskiem 'fenks'. Chcesz pisać komenta? Proszę bardzo, ale wyraź konkretną opinię (np. co jest dobre a co nie).

0 komentarzy, 100thx - "hmm... mało opinii, ale im się podoba! :D "
100 komentarzy, 0thx - albo coś jest z nimi nie tak albo wyśmiewają twoje niekompetencje jako uploader, ja bym nie wchodził.

PS. Czyjeś posty można czytać klikając na jego nick obok postu i "Zobacz posty".
Awatar użytkownika
R3haB
Specjalista

Post autor: R3haB »

Ale się wysłowiłes , byłeś uploaderem? :D
A tak po za tym , moze skonczymy temat.
Wszelkie reklamacje prosimy kierować do

Kod: Zaznacz cały

http://muzikum.pl/members/deszczu-361531/
Awatar użytkownika
Krisss
Specjalista

Post autor: Krisss »

Masz Cj racje, ale jak załozyciel tego tematu pisze 5 postów w ciągu 2 min, to śmiem wątpić czy on cokolwiek przsłuchał ;)
Awatar użytkownika
Martin
Ekspert

Post autor: Martin »

oj dzieci dzieci ;) to tak zaczynamy od początku i przyszykujcie się na dłuższy post ;)

Po pierwsze: Buzzcreatorz ja tego nie wprowadziłem bo o ile mi wiadomo modzi nie mają takich praw ;) poza tym zmusi cię to do pisania normalnych komentarzy, a jak nie chcesz to nie pisz wcale ;) i nie najeżdżaj mnie że dostałeś zjebke na pw, bo ja jako pierwszy napisałem to co każdy myśli i bał się powiedzieć ;)

Po drugie: Cj Ex3 nikt Cię nie wyśmiał z twoją propozycją bo nikomu jej nie przedstawiłeś ;) a pisząc "Moim zdaniem minuta i 40 znaków by wystarczyło" i "ja tam byłem za 90-120 sekund" wkręcasz kit użytkownikom bo nie widzą twojego jednego posta z tego tematu ze strefy modów ;)

Po trzecie: forum nie ma tylko 50 aktywnych użytkowników, tak jak sobie to ubzdurałeś ;)

Po czwarte: nie wydaje mi się że liczba 25 znaków jest za duża, w końcu to jedno poprawnie sformułowane zdanie, myślę że na tyle każdego stać... Jeśli nie, przykro mi...

Jeśli jeszcze macie jakieś pytanie chętnie odpowiem ;)
Awatar użytkownika
Cj Ex3
Ekspert

Faktycznie jeden... No kurde byłem święcie przekonany że dwa co najmniej napisałem xD W każdym razie powiedziałem że trzy minuty to za dużo i dostałem odpowiedź że jednak nie ;p
@R3haB: nie, nigdy nie byłem uploaderem :) Mój rekord to dwie wrutki na dzień, ale jak je przeliczysz na czas jaki tu jestem to nie wiem czy dwie na miesiąc będą... ;)
@Krisss: 5p/2m to limit 24 sekund :d Takiej patologii to nawet na tym forum nie było (chyba) :)

W każdym razie uważam że limit czasowy jest za duży, a znakowy za mały.
PS. Martin gratuluję 3000 posta którego zaraz napiszesz :)

Tymczasem zamykam temat. Jak powiedział R3haB, z problemami do Deszcza :)
Marcin

Post autor: Marcin »

Macie tyle do gadania co kot napłakał. Co niektórych użytkowników posty były żenujące wręcz pokazywały ich iloraz inteligencji. Bo nawet wysłowić się nie potrafią. Dla spamerów takich jak Wy co w przeciągu 1 minuty przesłuchujecie 3 piosenki i dajecie komentarz słabe, odsłuch to naprawdę zachęca tego kto wrzuca do dalszego upania. Dla mnie Ci co piszą słabe, odsłuch to sobą nić nie reprezentują. Dosyć, że sami się nie podzielą upami to jeszcze wybrzydzają. Temat powinien być zamknięty i wszyscy się powinni do tego ustosunkować !!!
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Post autor: Krzychu »

Ja pierdole ludzie nie macie większych problemów? Święta idą, więc proponuję się tym zając, a nie z dupy strzelać o jakieś tam limity...
Zablokowany