Moja Strona Internetowa - Opinie, Uwagi

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
spider3k
Nowicjusz

Moja Strona Internetowa - Opinie, Uwagi

Post autor: spider3k »

Witam, chciałbym się pochwalić moją stroną internetową której celem jest zbieranie i udostępnianie muzyki z yt. Głównym celem strony jest dzielenie się muzyką oraz np. podczas domówki wejście na nią i puszczenie playlisty Nie widziałem nigdzie takiego typu strony, więc postanowiłem ją zrobić, myślę że trafia w jakąś niszę.
Głównym celem strony jest dzielenie się muzyką oraz np. podczas domówki wejście na nią i puszczenie playlisty
Co o tym sądzicie? Jakieś uwagi? Wszystkie konstruktywne krytyki będą brane pod uwagę.

Adres strony:[code]klochu.pl[/code]

PS. Także liczę na waszą pomoc w dodawaniu fajnych utworków w innej kategorii niż club music bo szczerze mówiąc za bardzo nie mam rozeznania w innych kategoriach (do club music również śmiało możecie wrzucać jak macie jakieś dobre utworki)

PS2. Chciałbym się przywitać jako iż jest to mój pierwszy post.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
lsudny
Ekspert

Re: Moja Strona Internetowa - Opinie, Uwagi

Post autor: lsudny »

dół brzydki, czcionkę bym wymienił, to "music for parties" u góry można by zmienić na jakiś inny, sensowniejszy napis. poprawić literówki (playlisty > "gatnunku").
Awatar użytkownika
Patioo
Specjalista

Post autor: Patioo »

Popraw grafike - bo niezachwyca.
co do literówki - hah :P no zdarza sie
Awatar użytkownika
Tebes
Specjalista

Post autor: Tebes »

odgrzeje Ci temat - jak na 1st time, nie jest zle. swiat zalewaja linki z jutuba na ktore nikt nie wchodzi, Ty chcesz je grupowac ... zawsze to pomysł :D
ODPOWIEDZ