[20.02.12] Król Julian - Wyginam Śmiało Ciało (Deejay Mizzer 'Tech' Remix) [Tech House/ Commercial]

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Mizzer90
Użytkownik

[20.02.12] Król Julian - Wyginam Śmiało Ciało (Deejay Mizzer 'Tech' Remix) [Tech House/ Commercial]

Post autor: Mizzer90 »

Cześć :) Dawno od siebie nic nie wrzucałem :) Ostatnio zrobiłem tą nutkę , wsumie 4fun :P Mam nadzieję że buja ;) Pozdrawiam i zapraszaszam do komentowania , oceniania i pobierania ^^D

Król Julian - Wyginam Śmiało Ciało (Deejay Mizzer 'Tech' Remix)

Kod: Zaznacz cały

http://www58.zippyshare.com/v/2541175/file.html
www58.zippyshare.com/v/2541175/file.html
Awatar użytkownika
Patioo
Specjalista

Re: [20.02.12] Król Julian - Wyginam Śmiało Ciało (Deejay Mizzer 'Tech' Remix) [Tech House/ Commercial]

Post autor: Patioo »

O chłopie :D miazga :D !
nie jestem za 4funami ale takie wzorcowe nutki to poezja ;)
zabieram ze sobą bo napewno się przyda ! :)
technicznie tez dobrze - bass mógłby być mocniejszy no ale da się przezyc :P
lubie to !
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Re: [20.02.12] Król Julian - Wyginam Śmiało Ciało (Deejay Mizzer 'Tech' Remix) [Tech House/ Commercial]

Post autor: de-sonic »

Troszkę ta piszczałka amatorsko strasznie brzmi... barwa mi się bardzo nie podoba... Reszta całkiem spoko, ładnie puka ;)

No i oczywiście przed oczami mam Juliana... ;d aż chyba obejrzę sobie jakąś kompilację na yt z nim ;)

Pozdro ;)
Slashlove & Showtime
Nowicjusz

Post autor: Slashlove & Showtime »

Dobre... dobry styl :) Zabieram na dysk!
Awatar użytkownika
SpecialBeatz
Weteran

Post autor: SpecialBeatz »

Dla mnie calkiem spoko :) ale jednak ta piszczalka trochemi nie podchodzi fajnie gra bez niej.Ale jest calkiem fajnie :)
Awatar użytkownika
Embru
Klubowicz

Post autor: Embru »

Oja kozak :)
Lux mi podeszło fajny masz styl :>
Będziemy promować :) Pozdr ;p i zabieram rzecz jasna. Tak dalej ^^
Awatar użytkownika
R3haB
Specjalista

Post autor: R3haB »

Oł jeeeeeeeee ! Tak jest , lubię to ! Drugi twój najlepszy remol w karierze (Sand Of love jeszcze) :D Normalnie ulegam przy twoich Techowych Mixach :D Zabieram oczywiście :D Tylko baaaasik można by było mocniejszy ale i tak nie mam nic do gadania :D

10/10
Awatar użytkownika
Jinpachi Futushimo
Weteran

Post autor: Jinpachi Futushimo »

Widze że kolega chyba też odnalazł sój styl ;) jak słuchałem większości Twoich nutek w tym gatunku,to widze że jednak,to właśnie ten styl najbardziej Ci pasuje ;) wkurza mnie tylko ten dźwięk jakby ktoś uderzał łyżeczką o szklankę xD poza tym jest gites,jest ciekawie :D
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

Post autor: DjOhma »

no w takim stylu chcialbym Cie uslyszec za pol roku ;p
dlaczego? teraz pomysly masz ale jeszcze nie ogarnąłeś dobrej techniki ;)
stopa trochę slaba. i te dzwieki niezbyt^^ ten pluck w motywie zbyt plastikowy ;]
zgodzę się z Pawłem, że dzwiek lyzki o szklanke denerwuje ucho ;D
Perkusja za bardzo zajezdza stylem komercyjnym, wiecej kombinacji jest w techu ;)

daję 3+/6 ;) brnij dalej w tym kieruunku ;d
krycha1135
Nowicjusz

Post autor: krycha1135 »

yeee to jest to ! dobra produkcja ;d
Awatar użytkownika
DOR3MI
Ekspert

Post autor: DOR3MI »

Przy tym kawałku ciężko by było mi się wyginać. Nie ma tego jadu. Fajnie by było dać wstawki z oryginalną melodyjką. :)
Awatar użytkownika
Mizzer90
Użytkownik

Post autor: Mizzer90 »

dzięki za wszystkie komentarze :) ciesze się że sie podoba , bede próbował dalej kręcić w takim stylu :)

[

próbowałem z oryginalnymi wstawkami , ale nie pasowało zbytnio , jakby zupełnie inna nuta , i wkońcu postanowiłem nie wstawiać :)

Dzięki wszystkim :D
Awatar użytkownika
Blue'Tone
Weteran

Post autor: Blue'Tone »

Nutkę już mam trochę na dysku i jeszcze mi się nie znudziła ^^
Mógłby kolega mi podesłać acapelle/remix packa z którego korzystałeś? ;p
ODPOWIEDZ