[22.02.2012]Benny Benassi ft. Sandy - Illusion (Slashlove & Showtime Remix)[Dance]

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Slashlove & Showtime
Nowicjusz

[22.02.2012]Benny Benassi ft. Sandy - Illusion (Slashlove & Showtime Remix)[Dance]

Post autor: Slashlove & Showtime »

Taki remolek od nas :) Zachęcam do słuchania, komentowania pobierania i rozsyłania dalej w sieci :) Gorąco pozdrawiamy!

Kod: Zaznacz cały

http://soundcloud.com/slashlove/benny-benassi-ft-sandy
Awatar użytkownika
Jinpachi Futushimo
Weteran

Re: [22.02.2012]Benny Benassi ft. Sandy - Illusion (Slashlove & Showtime Remix)[Dance]

Post autor: Jinpachi Futushimo »

Padzik mi się tutaj podoba,miodzio. Lead główny też,bardzo przyjemny. Vocal troszkę chyba za głośno. Clapa bym wstawił innego,ten jakby "klika" a nie clapie :P Ta a'la piszczałka co sobie tam miejscami gra też tutaj mi pasuje. Jedynie co to przejścia mało dopracowane,troszkę master leży i delikatnie miks. Ogólnie nuteczki da sie posłuchać,w klubach się przyjmie na pewno ;)
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

Re: [22.02.2012]Benny Benassi ft. Sandy - Illusion (Slashlove & Showtime Remix)[Dance]

Post autor: DjOhma »

zastrzezenia:
Stope by się przydało podbić..
Vocal za glosno - ciut ciszej
przejscia za krotkie. wiecej efektow nie zaszkodzi ;)
moze troche perkę urozmaicić ;)

na plus:
pomysł
dzwieki całkiem spoko ;) lajtowe

ogolnie to zle nie jest ale szału takze nie ma ;D
Awatar użytkownika
SpecialBeatz
Weteran

Post autor: SpecialBeatz »

kick wq mnie nawet ok ale dalbym mocniejszy moze,te plucki z poczatku troszke moze za glosne sa,lead i bass calkiem fajne.Calosc nawet wpada w ucho :)
icy_
Nowicjusz

Post autor: icy_ »

Ten pluck co gra od 0:45 jak dla mnie nie pasuje..

So sexy od Maxia? Zbyt wixiarskie, reszta ładnie gra.

Vocal troche za głośno faktycznie.
Awatar użytkownika
Patioo
Specjalista

Post autor: Patioo »

O prosze :) ciekawy pomysł :) remolek na plusik :)
takiej wersji jeszcze nie bylo :P
Awatar użytkownika
Matthew Crash
Specjalista

Post autor: Matthew Crash »

O kurcze bele nutka na wielki plus ;) Pluczek leciutko za głośny, motyw przyjemny, stopę wymień bo za słaba, w głównym motywie ginie.
Awatar użytkownika
radekdudek11
Specjalista

Post autor: radekdudek11 »

BARDZO MI SIE SPODOBAL ten remake moje pierwsze slimaki z pannami szly przy tym chetnie pobiore o ile sie da , najwyzej PW poprosze
ODPOWIEDZ