Witammm was wszystkich zainteresowanych Dzisiaj zaprezentuję wam moją wersję utworku TAiTA - Dont U.Wg mnie ta nutka wyszła mi średnio-dobrzę , ponieważ co nie dzieje się zbyt często akurat ten remix wykonany przeze mnie przypadł mi do gustu.Zapodam wam tutaj dwie wersje:
ten bass z poczatku to chyba z 3osc,wez go zmien ,kick ok.potem bass nie jest zly ale jakos przytlumiony, ulozenie banalne")mogles sie bardziej postarac.nutka monotonna nic ciekawego sie nie dzieje mogles jakies fxy dac chociaz. w 2 wersji jest to samo.Nutka raczej ani srednio ani dobrze ci nie wyszla.Pracuj dalej .
To dopiero drugi remix , nie oczekuj ode mnie od razu profesjonalizmu . Tak zgadłeś ten bass na początku to z 3xosc.Liczyłem na jakieś dobre słowo a tutaj...no ale cóż , szczerość
Nie no wiadomo nie oczekuje od ciebie profesjonalizmu,powiedzialem to co mysle,widac ze zaczynasz i musisz poprostu jeszcze duzo popracowac.Musisz brac na klate surowa krytyke to cie powinno zmotywowac do daleszej pracy
No i tak się dzieje , ale nie wiem co tutaj jeszczę mogę "dopiąć|wszystko wydawało mi się w porządku.Ułożyłbym jakieś midi żeby coś się działo ale tak za bardzo te midi ułożone przeze mnie jakoś nie pasują. Mimo wszystko dzięki za opinię , może jeszcze przy tym pokombinuję, ale to już nie dzisiaj