[09.03.12] Futushimo - Take Me To The Ride (Radio Edit) (Dedicated For Gusia) [Happy Hands Up]

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Jinpachi Futushimo
Weteran

[09.03.12] Futushimo - Take Me To The Ride (Radio Edit) (Dedicated For Gusia) [Happy Hands Up]

Post autor: Jinpachi Futushimo »

Witam ;) no i znowu mam dla Was,nowość,oczywiście w moim już znanym Wam gatunku :) Zapraszam serdecznie ;)

Kod: Zaznacz cały

http://soundcloud.com/futushimo/futushimo-take-me-to-the-ride
Awatar użytkownika
WolverineDJ
Klubowicz

Re: [09.03.12] Futushimo - Take Me To The Ride (Radio Edit) (Dedicated For Gusia) [Happy Hands Up]

Post autor: WolverineDJ »

Bardzo lubię Twoje kawałki, wszystkie są pełne energii i radości :) W tym kawałku jest ok wszystko po za wokalem...jakoś mi fałszuje przez cały utwór:( Pozdro 5! Zapraszam do siebie:

Kod: Zaznacz cały

http://muzikum.pl/wasze-remixy-mixy/263909-05-03-12-david-guetta-feat-sia-titanium-wolverine-dj-remix-house.html
Awatar użytkownika
Cosmic_Ravers
Użytkownik

Re: [09.03.12] Futushimo - Take Me To The Ride (Radio Edit) (Dedicated For Gusia) [Happy Hands Up]

Post autor: Cosmic_Ravers »

Wszystko ładnie pieknie gdyby nie ten vocal, idzie caly czas nie w tonacji poza tym wszystko dobrze :) ale ten vocal musisz poprawic pozdro
Awatar użytkownika
Next Freakz!
Użytkownik

Post autor: Next Freakz! »

Utwór ciekawy lecz jak koledzy wyżej zauważyli wokal fałszuje. Podoba mi się ta wstawka ile się nie mylę hip hop'owa. ;) Do reszty nie mam zastrzeżeń :) Pozdro :D
koko93
Nowicjusz

Post autor: koko93 »

Zgadzam się z powyższymi postami podkladzik jest super ale wokal fauszuje.
Za podkład dam 5/5 :)
Awatar użytkownika
Violet Rocket
Specjalista

Post autor: Violet Rocket »

Wokal potworny (jak na mój gust : DDD) ale kawałek przyzwoity, gdyby nie to to wyszłoby Ci fajnie, dobry breakdown tam zauważyłem. Propsuję : )
sivik
Użytkownik

Post autor: sivik »

Ja również doczepie się do wokalu ale poza tym wszystko pięknie gra ;) 5+/6
Awatar użytkownika
alexfat
Użytkownik

Post autor: alexfat »

Fajna rytmiczna nuta , wokal faktycznie okropny falsze straszne ta muzyka kojaza mi sie lata 90 . :) Pozdrawiam
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

Post autor: DjOhma »

Weź chłopie ogarnij lepsze Vocale bo psują Twój potencjał ;<
technicznie bardzo wporzo ale słuchać się nie da tak fałszuje
Awatar użytkownika
MARCO VAN HAYDEN
Specjalista

Post autor: MARCO VAN HAYDEN »

No Futusz wokal nie ciekawy bo fałszuje ale kawałek dobrze napiera da się podobać
ODPOWIEDZ