[15.03.12] Hard Rock Sofa & Son!k - Ordinary Quasar People (Deejay Mizzer Mash Up)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Mizzer90
Użytkownik

[15.03.12] Hard Rock Sofa & Son!k - Ordinary Quasar People (Deejay Mizzer Mash Up)

Post autor: Mizzer90 »

Hej :) Ostatnio próbowałem czegoś w bardziej ambitniejszych klimatach :D udało mi się zrobić coś takiego :) chyba będę to kończył :D wszystko ze słuchu jak coś :P Proszę o komentarze :D

Kod: Zaznacz cały

http://soundcloud.com/deejaymizzer/quasar-dj-mizzer-demo
:D D
Awatar użytkownika
Cj Ex3
Ekspert

Re: [15.03.12] Hard Rock Sofa & Son!k - Ordinary Quasar People (Deejay Mizzer Mash Up)

Post autor: Cj Ex3 »

Wstęp jest ku*ewsko długi i słaby - lead tam brzmi zbyt 8bitowo a wokal fałszuje w połączeniu z melodią. Mainpart od 1:30 byłby ok, ale melodie są po prostu słabe (strzelam że takie były w oryginale).
DjEltroneer
Nowicjusz

Re: [15.03.12] Hard Rock Sofa & Son!k - Ordinary Quasar People (Deejay Mizzer Mash Up)

Post autor: DjEltroneer »

Jak na moje ucho wstęp zbyt długi i mało trochę w nim "energii". Być może to dlatego, że preferuję żywsze, szybsze kawałki ;) I tak dobrze, jeśli ze słuchu to wycisnąłeś. :)
Awatar użytkownika
Watt83
Użytkownik

Post autor: Watt83 »

Najtrudniejszy test - odsłuch na jak najgorszym sprzęcie (moim - głośniki za 15 PLN ;)
wypadł niezbyt przekonująco.
1:31 i 3 następne sekundy są fajne.

Co do oceny melodii to zgadzam się z przedmówcą.
ODPOWIEDZ